30.10.2012

Elinan treeniviikonloppu

Viikonloppuna päästiin molempina päivinä Elinan oppeihin. Lauantaina Kami ja sunnuntaina Ledi.

Lauantain rata näytti tältä. Päästiin lopulta esteelle 19 asti.

Kuten MONESTI aiemminkin, niin sylkkärin (esteelle 16) tahkomiseksihan se meni ;) Ja kun saatiin se lopulta jotenkin edes toimimaan niin siirryttiin pari estettä eteenpäin ja tuplasylkkärin pariin, argh! Näitä sylkkärisähellyksiä lukuunottamatta Kami veti oikein kivasti! Lopussa tosin huomasi, että 20 min treeni ja tosi lämmin halli vie koiralta aika hyvin voimat, alko nimittäin rimat tipahdella, kun ei vaan koira enää jaksanut. Pätkiä Kamin treenistä:
http://www.youtube.com/watch?v=O_kYZwj4rUo&feature=share&list=UUDmIumpB1Xn4Br-1B9yy27A
ja vertailukohteena Entti, Kamin poika. On se isäänsä tullut :)
http://www.youtube.com/watch?v=F62_sfSb4d8&feature=share&list=UUDmIumpB1Xn4Br-1B9yy27A

Treenien jälkeen pääsivät isä ja poika vähän pellolle pullistelemaan. Kyllä ne edelleen ihan juttuun tulee vaikka molemmat ovatkin sitä mieltä, että on varmasti toista kovempi jätkä :D

Sunnuntaina oli sitten Ledin vuoro. Ja sehän veti aikas kivasti! Rata oli tämmönen:
Päästiin esteelle 24 asti. Pätkissä siis joo, mutta kuitenkin. Keppien (este 20) aloitus ohjaajan leijeröidessä puomin toisella puolen, onnistui joka kerta hienosti. Samoin kuin kepit radan alussa sylkkärillä! Toi kohta 23-24 olikin sitten ehkä se vaikein. Ekaksi hosuin liikkellelähtöä esteeltä 24 ja Ledin jätti sen hyppäämättä. Sitten jäin siihen jumittamaan ja Ledi paineli hypyn ohi putkeen :p Mutta hyvin pikkupoika veti! Ja puomin nopeutukseen saatiin hyviä vinkkejä!

Treenin jälkeen "pääsi" Ledi Entin kanssa lenkkeilemään, mutta ei Led oikein lämmennyt koulukiusaaja-Entille. Oli pieni koira hyvin nöyrää, kun toinen kävi aina irvistäen peläyttämässä, jos Led eksyi yli kahden metrin päähän mun jaloista :D

Ja oli muuten hieno ilma viikonloppuna: lunta ja pakkasta! Nyt taas sataakin vettä ja moinen ilo on vallan hävinnyt....1 kommentti:

  1. Hei,
    olin samoissa koulutuksissa aussie Pyynön kanssa. Iso kiitos, että laitoit ratapiirrokset ja videot tänne blogiisi! Niistä on iso apu, kun yritän muistella omaa treenikertaa ja saamaani oppia!
    Katri

    VastaaPoista