19.10.2012

Kauhian pal aksaa...

Tiistaitreeneissä Kami veti aika kivaa settiä, ohjaajalla vaan oli jotenkin jalat jumissa. Ledi pääsi tekemään lyhyitä pätkiä kotiläksyjen merkeissä eli pakkovalsseja ja takaaleikkauksia. Pakkovalsseissa otti aina hypyn, eikä kaahottanut ohi niinkuin on ongelmana ollut! Takaaleikoissa saatiin muutamia kieltoja aikaiseksi, mutta myös onnistumisia!

Torstaina epiksissä Ledi pääsi mölli- ja avointen radalla, Kami avoimeen. Mölliradalla oli yksi paha kohta ja siinä otettiinkin kielto. Ledi hiipi A:n niin pirun hiljaa, että sitä odotellessa unohtui oma liikkuminen jatkossa ja meni pasmat sekaisin. Siitä siis kielto. Muuten ihan kivaa menoa.

Avoimen radalle pääsi ensiksi Kami. Ajattelin homman menevähn ihan käteen, kun Kami oli taas aika vouhona... Mutta sepä näyttää yli-innostuksessaan skarpata ja veti tosi hienon radan! Ihan nappikäännökset ja nätit ylösmenot sekä puomilla että keinulla!

Ledi veti yhdestä hypystä ohi, muuten ihan kivaa menoa. Kepit oli hyvät ja käännökset samaten. Kontaktit vaan on hitaat, ne otetaan seuraavaksi treeniin!Huomenna sitten aksataan taas niin pal pirusti! Kamin kanssa neljä starttia TSAU:lla ja sitten Ledin kanssa Lacnakovan koulutukseen. En mä neljää starttia olisi muuten ottanut, mutta kyseessä on piirinmestaruuskisat ja joukkuekisa on ekana, yksilömestaruudet puolestaan ratkotaan kahden viimesen radan perusteella. Samantien sitä kisaa sen väliin jäävän kisan, kun paikalla kuitenkin on. Saas nähdä kuinka sitä jaksaa...

Koiralauman kokokin palasi takaisin normaaliin kahteen eilen, kun hoitokoirat lähtivät kotio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti