21.5.2013

Vihdin kisat

Sunnuntaina lähdettiin Ledin kanssa kisareissulle Vihtiin, matkaseuraksi saatiin Nina ja Riesa. Vihtiin luvattiin koko päiväksi ukkosta, mutta vielä mitä, kauhia helle siellä vaan oli! Oli kyllä jo aika kuuma ja raskas keli hiekkakuopan pohjalla, huh.

Ekalle radalle lähdettiin jotenkin puutteellisella fiiliksellä. Mä en tajunnut hetsata koiraa, kun Kamia ei ole koskaan tarvinnut hetsata. Mutta Ledi kaipaa näköjään pientä herättelyä, varsinkin vieraassa paikassa, kun niissä ollaan kerran tai kahdesti kisattu... Eka puolikas radasta meni ihan kivasti, mutta sitten tuli yksi rima alas ja omasta ohjauksesta taisi kadota paras terä, kun sen jälkeen töksäyteltiin enempikin. Lopputulos hyl.Tokalle radalle sentään tajusin vähän hetsata koiraa ja lähti heti paljon terävämmin liikkeelle. Yksi rima täältäkin alas, muuten oikein kivaa menoa. Aika oli kisan paras :)Kolmantena oli vielä hyppis. Koira ja ohjaaja kuumissaan ja väsyneitä. Alku mentiin tosi kivasti, mutta sitten kepeillä teinkin takaaleikkauksen vaikka piti tehdä valssi tai persjättö... Koiralla rytmi sekasin ja sitten tahkottiinkiin antaumuksella, että saatiin kepit tehtyä loppuun asti. Ja sen jälkeen olikin sitten ihan rytmi hukassa. Tästäkin siis hyl.
Aika kivasti Ledi jakso vaikka oli vieras paikka, kolme rataa ja tosi raskas keli. Täytyy vaan itse muistaa jeesata sitä pienellä lelun saalistuksella ennen rataa, että saa vireen kunnolla ylös.

Videoita tulossa myöhemmin.

Lauantaina pojat teki taas verijäljen. Ledille lyhyt ja helppo, että varmasti onnistuu ja onnistuihan se. Kamin kanssa keskityin siihen, että annan sen mennä pois jäljeltä jos on mennäkseen ja hyvinhän se pyörähdyksen jälkeen aina palasi jäljelle takasin. Paitsi sillä kerralla, kun nenän edestä sinkosi jänis matkaan, sillon kyllä estin koiran etenemisen haluamaansa suuntaan ja palautin jäljelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti