26.8.2013

ATT:n Seuranmestaruuskisat 2013

Sunnuntaina kisattiin ATT:n seuranmestaruuksista kinkkisillä radoilla!

Hyppärille eli karsintaradalle Kami lähti heti ekana koirana ja itsellä oli jalat jo ihan poikki rataantutustumisesta :D Kamilla puolestaan oli kovasti intoa ja hulvaton fiilis! :D Virheitä ropisi sieltä sun täältä, pituudelta kielto ja sitten yli palikoita pitkin ropeltaen, yksi rima "kilpajuoksukohdassa" sekä kepeiltä kielto. Tulokseksi siis 20, mutta päästiin sentään finaalin, sinne kun riitti, että saa tuloksen ;)
Tässä Kamin karsintarata:


Ledin kanssa oli karsintaradalla tosi hyvää menoa, kunnes ennen keppejä oleva putki jäi välistä. Mutta meillä oli tosi kivaa ja kerrankin kisaradalla tehtiin yhdessä ja hyvin! Mulla kun on ollut sen kanssa kisoissa yleensä pallo ihan hukassa niin tää oli tosi erikoisen hyvän tuntunen veto. Mä taisin unohtaa tipahtaa siihen moodiin, että ei tästä tule Ledin kanssa mitään ja ei se osaa...
Tässä Ledin karsintarata:

Finaalissa olin siis vain Kamin kanssa. Rata tuntui vielä ehkä hankalammalta, osa esteistä kun oli aika kinkkisissä kulmissa, videolta se ei kyllä näytä yhtään niin pahalta. Mutta tämä oli kyllä aika Kamin rata <3
Yksi rima tuli alas, mutta muuten oikein kivaa menoa:

Finaaliradalta ei tullut maxeissa kuin yksi nolla tulos, Mialle ja Ansalla, ja koska heillä oli hyppäriltäkin nolla niin tämän tuplanollan myötä Seuranmestaruus meni heille jo toistamiseen! Onnittelut vielä, teidän finaalirata oli kyllä huikea :)

3 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos, varsinkin finaalirata oli niin kelpierata tai ainakin Ansan rata. Tutustumisessa tosin vaikutti paljon hankalammalta, mutta olikin sitten oikein soljuva hyvin etenevälle koiralle. Siinä ainoassa tekniikkaa vaativassa kohdassa sitten kalasteltiinkin pitkällä siimalla:)

  Ledi eteni vauhdikkaasti, ehkä sen mielestä siellä MH:ssa tuli seisoskeltua ihan riittävästi:) Sehän nyt kuitenkin on sellainen Actionman.

  VastaaPoista
 2. Se finaalirata oli kyllä niin Ansan rata, sehän napsi ne oikeat esteet siitä vaan hops ja hops, aivan loistava :)

  Eikö sitä tullut videolle ollenkaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan mun toimesta videoitu. Kyl pitäis meiänkin seuran saada joku yleinen kuvaussysteemi, ku naapurillakin on :)

   Poista