1.9.2013

HAU:n kisat

Eilen kävin Kamin ja Ledin kanssa kisaamassa Hesassa Purinalla. Siis oikein kisamatkallapitkästä aikaa! :D Kivaa oli, mutta aikarankka päivä, kun molemmilla oli kaksi starttia eli paikalla tuli oltua viisi tuntia ja siellä ei oikein ole mitään kunnon istumapaikkoja missään niin koko viisi tuntia tuli seistyä/käveltyä. Enkä mä kyllä ole neljään starttiinkaan tottunut.

 Ledi aloitti Luomalan radalla. Kivan oloinen rata oli ja olisi ollut kiva yrittää se kokonaan, mutta Ledi singahti heti vitosputkesta suoraan edessä olevaan putkeen vaikka piti kääntyä 90 astetta vasemmalle A:lle. Yritettiin vielä jatkaa, mutta seuraavaksi se singahti puomin sijaan A:lle ja sitten en keksinyt enää, että mistä jatkaa... Tässä siis tämä pikainen pätkä:



Herralan radalla oltiin sentään jo osittain ihan samalla radalla :D Mitä nyt renkaasta tuli ohi ja kun sitä piti korjata, oli ohjaaja myöhässä ja meinasi ruopasta A:lle keppien sijaan. Kunnon rääkäisy pelasti ja päästiin kuin päästiinkin vitos-tuloksella maaliin. Koska nollia ei radalla tullut yhtään, tuli tällä tuloksella vielä voittokin.



Kami aloitti kanssa ulkona Luomalan radalla. Ai kuinka mä nautin, kun on koira joka etenee täysiä ja just sinne minne ohjataan :) Ihan huisia, Kami teki jopa niin hienoja jarrutuksia ja käännöksiä hypyillä, ettei ikinä <3 Keinun ylösmenolta tuli vitonen, mutta muuten rata oli just eikä melkein.

Sisällä Herralan radalla oli sama loistava Kami hyppysissä. Yksi takaaleikkaus meni vähän pitkäksi, mutta muuten koira meni just minne ohjattiin. Puomilla jäin kyttäämään ylösmenoa (johon ei tainnut koskea, muttei tuomarikaan nähnyt), enkä sitten jaksanut kunnolla spurtata puomin jälkeistä takaakiertoa ohjaamaan ja siitä napsahti kielto. Vitonen siis tältäkin radalta. Ja hurjan hyvä fiilis :D

Harmittavasti Kamin radat jäi videoimatta, niitä olisi ollut kiva fiilistellä jälkikäteenkin. Kuvaaja mulla kyllä oli, mutta teknisten ongelmien takia jäi molemmat radat lopulta ikuistamatta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti