2.9.2013

Hei me treenattiin!

Ja me treenattiin jopa tokoa pitkästä aikaa! Eilen treffattiin Raisiossa Hanna-Mari ja Noa-kelpi tokoilun ja lenkkeilyn merkeissä.

Ledin tokoihin sisältyi paikallamakuu, vähän seuruuta, luoksetuloa ja vasemmalle käännöksiä. Paikallamakuu ok ja samoin seuruut ekassa sessiossa. Luoksetuloon otettiin liikkurin häiriökäskytystä ja palkkailin pääosassa odottamisesta, itse luoksetuloa vaan pari. Vasemmalle käännökset edelleen vaikeita, ilman namikättä ei onnistu ollenkaan. Voisko joku opettaa nämä Ledille? Mä en jaksais, kun tuntuu, ettei ne vaan edisty (treenaamatta).

Kami teki liikkeestä jääviä sekaisin, kaikki oikein. Kaukokäskyjä Hanna-Marin hiutoessa taustalla, näissä kuunteli turhan paljon takaa kaukaisuudesta kuuluvaa pauketta ja oli jähmeä. Hieman lähempää ohjaten oli parempi. Lopuksi vasemmalle käännöksiä, lähinnä että saatiin vertailukuvaa, että miten se (ja minä) tekee eri tavalla kuin Ledi.

Treenien jälkeen hipsuteltiin puolitoista tuntia Kerttulan mettässä, pojilla oli vauhtia ja hauskaa. Mä koeajoin samassa uusia barefoot-kenkiäni. Ostin kokeilumielessä Merrelin Bare Access -kengät, jotka on ns. paljasjalkakengät, mutta niissä on vähän iskunvaimennusta eli ei kaikkein olemattomin pohja. Aloitellaan niillä ja katotaan auttaako vai meneekö jalkakivut pahemmiksi. Ainakin jalat tuntui niiden kanssa ihan eri tavalla lenkillä väsyvän, aika jännältä tuntui.

Torstaina oli paimennus, päästiin sänkipellolle. Kami teki ensiksi poispäinajoa. Lampaat oli vähän hankalia, kun olivat sänkkärillä ekaa kertaa, mutta Kami veti hyvin. Käännöset poispäinajossa vaan on hankalia, kun niiden jälkene en tahdo saada kerrottua koiralle, että mikä nyt on se suunta mihin halutaan. Pitkällä suoralla koira kyllä hokaa, että minne halutaan, mutta käännöksen jälkeen on aina vähän takkuamista. Tokassa sessiossa tehtiin vähän hakuja, nämä aavistuksen parempia kuin mihin Kamin kanssa on tottunut.

Ledi teki ihan tasapainokuljetusta, hyvin, ja kanssa hakuja avustettuna. Ihan kivasti sekin veti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti