23.12.2014

Terveiset Tanskasta

Meillä on tänä vuonna vähän toisenlainen Joulu... Lassella on kahden viikon työmatka Tanskaan ja mä lähdin koirien kanssa mukaan. Perjantai-iltana lähdettiin Naantalista Finnlinesin laivalla kohti Kapellskäriä. Laiva oli todella tyhjä, mutta mikäs sen parempi juttu, varsinkaan koirien kanssa se normi ryysis autokannelta pois ja takaisin ahtailla käytävillä on tuskaa. Nyt sai kulkea aivan rauhassa. Ja eläinhytitkin Finnlinesilla oli osattu sijoittaa niin, että se oli oikeastaan ensimmäinen mahdollinen hytti, kun hyttikannelle saavuttiin. Pointsit laivayhtiölle siis!
Autokannella on tilaa!
Aamulla saavuttiin kuuden aikaan Kapellskäriin ja lähdettiin ajamaan Ruotsin läpi kohti Tanskaa. Kymmenisen tuntia pysähdyksineen kesti matkanteko ja oltiin siis alkuillasta perillä pienessä Kerteminden kaupungissa, josta meillä oli asunto varattuna. Kämppä on oikein kiva yläkerran puolikas ihan rannalla. Huikea merinäköala siis :)

Sunnuntaina Lassella oli jo yksi palaveri telakalla viereisessä Munkebon kylässä, sen ajan mä tallustelin ympäri kylää. 11 km tuli Endomondoon matkaa :) Eilen Lasse olikin sitten koko armaan päivän töissä ja me kierrettiin läheisessä hiekkateitä läheisessä metsässä, sekä piipahdettiin hiekkarantaa pitkin kalasatamaan. Rannalla on kyltti, että koirat oltava kytkettynä 1.4.-1.9. välisenä aikana, joten siellähän saa nyt posottaa menemään vapaana ihan luvan kanssa. Ja kyllä koirat ottaakin pehmeästä hiekasta ilon irti! 8 km oli eilisen päivälenkin saldo, saas nähdä minne sitä tänään eksyy, nyt ainakin vähän ripsii vettä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti