10.9.2008

Pentukurssin "lopputentti"


Eilen oli viimeinen kerta pentukurssia. Sade oli kova ja Kamin kanssa ensiksi vähän neuvoteltiin pitääkö sateessakin mennä maahan (istuminen sujuikin ihan hyvin). Lelun kanssa sain kaverin sen verran vauhtiin, että meni maahankin ihan huomaamattaan :-D


Teimme vuoronperään tehtäväradan, josta Kaisa antoi joka osuudelle arvosanan välillä 0-3. Ensiksi tultiin "tehtäväalueelle" portin läpi, jossa tuli vastaan toinen koirakko eli samalla ohitustehtävä. Seuraavaksi koira sivulle perusasentoon ja siitä pujottelu tötsien ympäri, maahanmeno ja pujotellen takaisin. Koira tietenkin löysällä remmillä. Kami kulki nätisti vieressä (otin varman päälle ja namit kädessä) ja meni maahankin hyvin kun otin lelun esiin ;-)
Seuraavaksi oli EI-käsky eli herkkupurkin kierto löysällä remmillä. Mulla oli taas nameja kädessä eikä Kami edes huomannut purkkia, joten ei-käsky jäi oikeastaan testaamatta.
Paikallaolo-tehtävässä koiran sai jättää haluamaansa asentoon (istu, maahan, seiso) ja piti kerätä 5 apilanlehteä koiran liikkumatta. Tässä mä olin huolimaton, enkä varannut tarpeeksi nameja, kun Kami yleensä pysyy hyvin paikallaan, joten sepä nosti kerran peppunsa ylös maasta. Ai jai jai. Lisäksi sateesta ja kylmästä kohmeiset sormet vaikeutti tehtävää.
Luvalla tervehtimisessä koira odotti vierellä kun apilat annettiin Kaisalle ja sitten sai luvalla mennä moikkaamaan. Kami ei edes ollut kiinnostunut Kaisasta ennenkuin se kutsuttiin luokse.
Lopussa oli vielä eteentulo. Koira istumaan, itse metrin-pari poispäin ja kutsutaan koira luo. Kami tuli kivasti tökkäämään haruksiin ;-)
Muista osioista saatiin täydet 3 pistettä, mutta paikallaolosta tuli 2p.


Tehtäväradan jälkeen tehtiin vähän agilitykontaktia matalan pöydän päälle nostetulla puominpalalla. Onneksi mulla sattu olemaan Kamin kosketusalustakin mukana niin pääsi ekaa kertaa kokeilemaan sillä. Lätäköt puomin päässä vähän haittasi hienotassun menoa, mutta ihan ok. Kosketusalustalla naksautin ja Kamin sai palkan ja poistuloluvan.


Loppuun vielä tutustuttiin tokon hyppyesteeseen. Kami lähti pallon perässä hyvin esteen (10 cm) yli, mutta jäi sitten pallon kanssa höntsäilemään omiaan... Poikien palloleikit tais sekoittaa päätä... 


Tänään mennään nolaamaan (?) itsemme Match Show:un. Saas nähdä mitä siitä tulee, mulla ei ole mitään käsitystä edes koko hommasta. Kami varmaan painelee takajaloillaan hyppien pisin kehää. Työkaverini tulee kultsunpentunsa kanssa myös, joten ei tarvitse ainakaan yksin ihmetellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti