21.7.2009

Hakutreenit Isosuolla


Eilen treenattiin taas Isosuolla. Kami sai ensiksi nähdä alueen perällä kolmos- ja nelosmaalimiehen poistumisen metsään ja sitten alueen alussa näyttäytyivät ykkös- ja kakkosmaalimies ennenkuin jatkoivat vähän eteenpäin. Kamilla oli aivan valtava into päällä!


Ykkönen ja kakkonen löytyivät hyvin. Sitten oli tarkoitus ottaa yksi tyhjä, mutta Kami taitoikin sinne minne oli nähnyt nelosmaalimiehen lähtevän ja löysi sen. Nelonen löytyi myöskin suoraan.


Koska tyhjä meni pieleen, otettiin vielä yksi niin, että Kami näki maalimiehen lähtevän metsään ja sillä aikaa kun Kami ei nähnyt, siirtyikin maalimies alueen toiselle puolelle. Ensiksi siis tyhjä sinne minne maalimies näytti menevän ja sitten kutsu ja vauhdista lähetys toiselle puolen, missä maalimies oikeasti oli. Kami vähän epäröi lähtöä tyhjään, mutta meni kuitenkin ja eteni niin vauhdilla alueella, että tuli keskilinjalle paljon mun edelle, joten piti kutsua vähän takaisinpäin että sai lähetettyä toiselle puolen oikeaan kohtaan. Ihan ok, suoritus kuitenkin.


Tokossa Lassen ideasta jalostin uuden suunnitelman paikallamakuuseen. Tähän mennessä aina kursseilla on painotettu, että paikallamakuussa täytyy korostaa rauhallisuutta ja sitä että nyt ei tapahdu mitään, vain maataan. Kamille toi ei oikein sovi, kun jos on ylitylsää niin se makoilee mutkalla/lonkalla/kyljellään ja kuikuilee ympäriinsä. Välipalkkaus nameillakin on vähän plääh. Nyt teen sitten niin, että kesken makuun vapautankin koiran leluleikkiin. Eli kannattaa olla skarppina ja tuijottaa mua kiihkeästi, koska milloin vaan voikin tapahtua! Pari lyhyttä makuuta olen ottanut viime lenkeillä ja johan maataan täpäkkänä! Sitä en kyllä ole vielä keksinyt, että miten tämä toimii treeneissä ryhmämakuussa, koska saattaa muita hieman häiritä meidän "villittely"...


Lauantaina oltiin muuten Maskussa koirien uimakuopalla ja Kami pääsi kerrankin urosseuraan! Paikalla oli pari lapukkaurosta, rotikan urospentu ja pari rotikkanarttua. Alkuun vähän Kami jäykisteli kun muut tietty tungeksi heti ympärille tsekkaamaan tulokkaan, mutta mitään murinoita ei kuulunut keltäkään. Vanhempi lapukkauroksista sitten päätti, että Kami on sen bitch. Kovasti se Kamia yritti astua, mutta pääsi ne aina välillä ihan leikin makuunkin. Ja välillä pidettiin taukoa poikarakkaudesta ja käytiin uimassa... Hyvin tuli koko koiraporukka toimeen ja kiva, että Kami pääsi kerrankin hengaamaan urosseurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti