1.7.2009

Janitan treenit


Tänään oli taas kimppatreenit Sonja & Takun ja Eevan & Ytyn kanssa Hitti-Areenalla. Alkulämmittely mentiin porukalla, ensiksi Kami yritti vähän päristä taas Takulle, mutta muutamalla kovalla sanalla lopetti sen. Eikä kauheasti tuijotellutkaan, kun oli itse tarkkana...


Tänään saatiin taas aikaan pieniä käännöksiä, kontaktit meni hienosti ja samoin kepit. Kami jopa haki itsenäisesti kepeille vaikeasta avokulmasta ja kepeille piti kääntyä melkein 180 astetta. Yhtä tiukkaa kurvia, missä itse tuppasi jäämään jälkeen, vähän piti tahkoa, mutta muuten meni oikein hienosti.


Janita jopa kehui Kami sanoin: liikkuu sulavasti, notkeasti ja teknisesti oikein (siis sillon kun tietää mihin on menossa) ja sanoipa Kamin näyttävän lyhytkarvaiselta bordercollieltakin ;-) Ja tämä ei ole vale, Kami oli oikeasti sulavaliikkeinen kun oli kerrankin ohjaus (paikoitellen) kunnossa ja teki todella pieniä kaarroksia.


Rata oli kutakuinkin tämän näköinen:Ton lopun, esteet 12-18, Kami veti niin pienillä kaarilla, että huh huh. Se oli hauskaa!


Loppulenkillä Kami olikin sitten niin sippi, ettei Takua huomannut ollenkaan, kunha laahusti mun takana...


Kiitos seurasta Eeva ja Sonja, oli hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti