16.7.2009

Kelpietokot Kupittaalla


Eilen treenailtiin Kupittaalla kelpieporukassa: Eeva & Yty, Taina & Kiista ja Katja & Wingo.


Alkuun otettiin paikallamakuu, Wingo ei ollut vielä saapunut, joten Kami pääsi tytsyjen kanssa makaamaan. Pysyi ihan kivasti vaikka Kiista lähtikin kerran Tainan luo. Kävin välillä palkkailemassa, kun katsekontakti oli muhun.


Liikkeestä maahanmenoja otin Eevan avustuksella. Tavoitteena nopeuden parantaminen eli Eeva naksautti heti kun Kami meni maahan ja mä heitin sitten lelupalkan. Tauon jälkeen tein samalla systeemillä liikkeestä seisomisia ja molemmat sarjat oli hyviä. Seuruuta tein itsekseni vähän, palkkaillen lyhyistä hyvistä pätkistä. Ja hyvää meno olikin, ei haitannut ympärillä kulkevat ihmiset ja viereisellä nurtsilla palloa potkivat äijät ollenkaan.


Wingolle sitten taas pitikin pöhistä, kun se tuli KAMIN tyttöjä moikkaamaan. Pitää ottaa ensi kerralla joku pieni vesitruutta mukaan niin loppuisi turha marmatus kerta laakista...


Loppuun otettiin vielä toinen paikallamakuu. Kami ja Wingo olivat reunoissa ja tytöt keskellä, ettei pojat suoraan pääse toisiaan tuijottamaan. Yhden kerran Kami rupesi vähän kuikuilemaan Wingoon päin, mutta toistettuani maahan-käskyn kääntyi taas katsomaan mua. Kävin taas palkkailemassa katsekontaktista. Yksi ohikulkija käveli meidän ja koirien välistä, ihan koirien nenän edestä, mikä vähän ihmetytti Kamia, mutta pysyi maassa kuitenkin. Hyvä häiriö!


Kiitos loistavalle treeniseuralle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti