8.11.2009

3 starttia ATT:n kisoissa


*Edit* Lisätty kahden ekan radan videot


Tänään kisattiin sitten koko päivä... Klo 9 oltiin hallilla ja neljän maissa päästiin lähtemään pois.


Eka rata oli kohtalaisen kinkkinen ykkösluokan radaksi ja siitä otettiinkin hylsy heti alkuunsa... En kulmannut koiraa tarpeeksi ja se valui neljännen hypyn ohi ja hyppäsi tietty sen sitten takaisinpäin. Olisi vaan pitänyt keskittyä siihen kulmaukseen, eikä lähteä hosumaan: "hui apua, nyt se koira tulee, äkkiä karkuun..." Hyllyn jälkeen loppurata taisi mennä suht ok.

Tokalla radalla oli myöskin pientä kiemuraa alussa ja lopussa. Alku meni muuten kivasti, mutta kolmosen ja nelosen rimat alas, kun siinä kohdin oli se käännös... Jossain kohtaa tippui myös kolmas rima tahi sitten A:n ylösmenolta tuli femma, koska lopputulos oli 15. Mutta kontaktit oli oikein mallikkaat, samoin kepit tosi hienosti haettu ja lopun jännittävä kohta sujui kanssa ihan kivasti.

Sonja ja Taku ottivat tokalta radalta nollavoiton aivan mahtavan hienolla menolla ja siirtyivät kakkosiin, wau!


Kolmannella radalla sain viimein oman fiiliksen kohdalleen  ja se oli hauska rata! Harmi vaan, että kohelo koira taas tiputti pari rimaa, ensiksi neljännellä esteellä (siinä ei ollut edes mitään käännöstä...) ja sitten keinun jälkeisen riman. Mutta jäi kuitenkin hyvä fiilis, vauhti oli mahtava, mutta silti malttoi himmata kontakteille ja se kepittää niin hienosti...


Viimesen radan video on vähän sumia, kun kamera ei osannutkaan tarkentaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti