18.11.2009

Tiistaitreenit


Eilen oli hyvä treenipäivä! Nyt mä tosissaan yritän puuttua niihin riman tiputteluihin ja omalla asenteella jo sainkin taas koiralle tarkkuutta roimasti lisää! Rimojen tiputtelun lisäksi kyllä pitäisi puuttua koiran hyppytyyliin, se kun tekee niin hulvattomia loikkia, että mua jo ahdistaa, että ne käy sen fysiikan päälle. Ensi kuussa kun taas lienee paremmin aikaa, otan työn alle hyppytekniikkatreenit. Kaikki vinkit asiaan liittyen on tervetulleita!!!


Päivän teemana oli pyörittäminen ja rata näytti tältä:Muuten suht simppeli homma, mutta kutoshypylle koiran saaminen niin, että olisi jo kääntynyt oikeaan suuntaan, oli se kikkakohta. Tokihan koiran saa käännettyä, jos sen jää kulmaamaan hypyn edessä, mutta kun se on sitten taas radan jatkon kannalta mahdotonta, niin ohjaajan on pakko olla hypyn takana. Ekalla kierroksella alku putkeen asti meni hyvin, mutta sitten kutosen jälkeen pääsi liian pitkäksi ja tuli kutosen rimakin alas, kun ohjaaja veti käden alas juuri kun koira on ilmassa... Taas kerran.


Tokalla kierroksella sitten tapahtuikin ihme ja mä sain Kamin oikeasti kääntymään ennen estettä ja kaikki rimatkin pysyi ylhäällä. Se meni ihan superhienosti! Toista kertaa en uskaltanut kokeilla, kun sitten olisi kuitenkin taas rimat lennellyt ja mennyt tahkoomiseksi. Onnistumiseen on hyvä lopettaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti