9.3.2011

Aivojen tuuletusta aksan parissa

Eilen treeneissä oli tän näkönen rata:


Terävin ote agilitysta puuttui, päivä kun oli ollut täynnä paskoja tapahtumia. Mutta saipahan tehokkaasti muutamaksi tunniksi ajatukset käännettyä mukavampaan suuntaan. Kamilla oli kauhia meno päällä. Mä kun luulin, että se olisi Humpan kanssa sählätessä purkanut suurimmat energiansa... Kai se sitten oli niin innoissaan kun sai taas mun jakamattoman huomion.

Hauskanen rata, sai juosta paljon. 16-17 tais olla se rumin kohta, en tahtonut saada Kamia kääntymään putkea kohti kun se olis vetänyt vaan A:lle tai 19-hypylle. Ja 11 oli ensiksi vaikea kun yritin takaakierrolla, mutta pakkovalssillahan se sujui ihan helposti.

Humppa ja Nalli lähtivät samalla reissulla Nallikalliolle. Pinkon niiskutus osoittautuikin vääräksi hälytykseksi. Juuri kun H alko oppia talon tavoille, tokana yönä se edes melskannut yhtään vaikka nukuin portin takana makuuhuoneessa! Mutta tää loppuviikko tulee nyt olemaan töissä niin kiireistä (ja kireää), että parempi näin. Varsinkin kun pe-la ei tiedä yhtään kuinka pitkään joutuu töissä olemaan. Mutta kivasti hoidokit toi eloa tänne mun hiljaiseen tupaani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti