20.3.2011

Kirkkonummen kaahailut

Eilen päästiin taas kisailemaan. Paikkana Kirkkonummi ja tuomarina Seppo Savikko.

Ekalla radalla oli pari haastavaa kohtaa: alku ja A:n jälkeiset hypyt. Ne meni ihan kivasti, mutta sitten suht suoralta putkelta piti kääntyä 90 astetta toiseen putkeen, Kami kääntyi kyllä, mutta kääntyi suoran putken jälkeisellä hypyllä... Tulokseksi siis hyl. Ihan suht ok menoa kuitenkin.

Tokalla radalla oli taas inha alku, mutta se meni ok. Keinulta Kami lähti omin lupineen ennen kuin olin saanut valssin valmiiksi ja seuraavalta esteeltä eli pituudelta ohi. Tulokseksi siis 5. Muutenkin rata oli aika kohellusta ja kamalia loikkia...

Kolmannella radalla oli taas se alku jännin... Alussa oli suora: hyppy, okseri, rengas, pituus. Hyppy ja okseri tosi lyhyellä välillä, okserin rima tuli alas uskomattoman monella. Mä annoin Kamin sitten hyppyrauhan okserilla ja olin myöhässä suoran jälkeisestä kuviosta: valssi vaihtui poispäinkäännökseksi ja kalasteluksi... Lisäksi peruutin päin yhtä siivekettä... Kauheaa kohellusta siis, mutta nolla saatiin. Ja sijoitus oli 4. Viimeseen asti toivoin, että oltaisiin saatu hyppy-serti, kun osallistujamäärän mukaan se olis voinut siirtyä viidennellekin, mutta ekaksi tulleet Niinu ja Rei veikin sen :( Tokana oli Sari & Iiro ja kolmas Tuulia & Punssi, kovia bortsuja kaikki siis ja meidän aika oli samalla sekunnin puolikkaalla kuin Iiro ja Punssi, aika hyvin siis :D Ja tuomari naureskeli palkintojen jaossa "pitkäkoiven" menoa... Oli jäänyt mieleen ;)

Kisaaminen tuntui kyllä taas aika vaikealta. Koira käy kuumana ja tarttis normaalia jämäkämpää ohjausta, mutta ohjaaja jännittää ja ohjaus on normaalia löysempää, tuplakaaos siis. Ei kai tähän auta kuin kisaaminen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti