20.3.2011

Kami 3 v.Komistus täytti tänään 3 vuotta! Niin se aika rientää...

Synttärien kunniaksi Kami pääsi aksaamaan Noora Keskievarin treeniin ja lenkille Entti-pojan & Fannyn kanssa. Aktiivipäivä siis.

Treenit meni ihan kivasti ja oli tehokkaat! Vähän molempien jaloissa tais painaa kyllä eilisen kisat ja niistä kun kotiuduttiinkin vasta vähän ennen yhtä yöllä. Olivat vähän myöhässä...

Radassa oli 31 estettä ja tarkotus oli painaa se kokonaan kerralla läpi, tavoitteena vaan pitää pakka kasassa vaikka mitä tapahtuu. No ei me sitä kokonaan kertaakaan vedetty, mutta aika pitkiä pätkiä saatiin aikaseksi ja hyviä pätkiä. Valsseissa tuli noottia koiran puoleisen käden puuttumisesta ja ajoituksesta tietty. Ja takaakierrot taas vähän tökki, mutta sen mä kyllä tiedostankin, että jään aina koiran eteen, jolloin rima tulee väkisinkin alas... Mutta olipas kiva pitkästä aikaa taas päästä oikein tehotreeniin!

Hassua, että Kami on jo 3-vuotias. Sitähän pitäisi pian alkaa pitämään jo aikuisena! Kiitos Mäntysaloille, että toitte Kamin Suomeen ja yllytitte mut ottamaan sen! Enää en antaisi pois mistään hinnasta :)

Linkitetääs vielä muutama kuva koirakuvat.fi-sivustolta, koska niissä Kami näyttää enempi siltä, mitä se oikeesti on...


Ja Kamin synttärikakun syönti, tässä menee hetki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti