20.5.2011

Lisää paimennusta

Tänäänkin paimennettiin, kun ensi viikon treeni siirtyi tälle päivälle. Tehtiin vähän palauttelua edellispäivän treenistä.

Kami sai alkuun avata kaariaan juoksemalla pyörötarhaa ympäri. Ja ympäri. Ja ympäri. Alkohan sitä liikettä tulla jumituksen sijaan. Sitten tehtiin vähän hakua, kuljetusta, poispäinajoa ja häkitys. Poispäinajossa oli vähän turhan paljon äkkinäisiä syöksyjä, kun tunteet oli hausta kuumenneet, mutta kunhan sain itseni rauhoitettua ja käskyt rauhallisiksi ja jäätäviksi, alkoi koirankin liike olla oikeanlaista. Heti jos hermostun ja käsky tulee terävänä, reagoi Kami "terävästi" ja liikkuu liian voimalla. Siispä raaaauhallisesti käskyttäen...

Ledi pääsi pikaiselle visiitille Raision keskustaan. Hiljastahan siellä oli. Toistaiseksi tuntuu, että Ledi reagoi autoihin/liikkeeseen/hälinään paremmin kuin Kami aikanaan. Seurailee liikkuvia asioita joo, mutta rauhallisen oloisena ja ahdistumatta. No Ledillä lienee aika paljon helpompi lähtökohta, kun on jo nähnyt enempi maailmaa kuin Kami tullessaan ja on myös nelisen viikkoa nuorempi. Kamihan repästiin tänne kutakuinkin keskeltä aavikkoa 12-viikkosena, joten autot ja muu vilske oli aika juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti