14.5.2011

Pikapäivitys

Mihin tää viikko oikein on kadonnut?

Sunnuntaina oli meidän pienryhmän treenipäivä hallilla. Treenausta oikein ajan kanssa, ruokaa, saunaa ja seurustelua :) Kamin kanssa tuli vedettyä liian pitkään ilman taukoa ja koira meni ihan piippuun :( Olinpas mä tyhmä. Lämmölläkin varmaan oli vähän osuutta asiaan.

Maanantaina treenattiin Paraisilla Nooran ohjauksessa. Muuten ihan kivaa menoa, ohjaajan liikkeen rytmitys vaan puuttuu.

Torstaina paimennettiin. Kami vetäs heti alussa aika vauhdilla päin verkkoaitaa kun yritti rynnistää pysäyttämään laumaa eikä huomannut aitaa. Meni komiasti ympäri jalat kohti taivasta... Aika rysäys! Siitä johtuen taisi vähän itsevarmuus mennä hukkaan, kun pitkästä aikaa tuli taas se "katselen kiltisti ohjaajaa täältä lauman takaa"-moodi. Ei tahtonut päästä kunnon työskentelymoodiin. Tehtiin poispäinajoa metsätiellä ja metsähakuja. Illalla koira oli kotonakin vielä jotenkin levoton, oliskohan vähän ollut kipeä jostain kohtaa? Seuraavana päivänä onneksi oli taas normaali.

Tänään lähdetään juhlimaan ystävien häitä. Kami menee hoitoon taas Millan luo ja haetaan sieltä huomenna illalla, samalla reissulla kun tulemme pennun kanssa kentältä, hui!

Lähistöllä asuviin noutajiinkin ollaan taas pitkästä aikaa metsässä törmätty. Jopa kolmasti tällä viikolla! Ja niitä on nykyään neljä urosta... Mutta kai noi alkavat tottua toisiinsa, kun tuntuu, että ovat joka kerta vähän rauhallisempia kohtaamisissa. Toki siinä on vähän jäykistelyä, mutta ei mitään rähinän aloituksia. Ja sainpahan samalla kysyttyä, mitä mokomat tykkäävät pennusta. Omistaja oli sitä mieltä, että ei ne sitä syö. Toivotaan niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti