13.2.2012

Trenataan, trenataan, trenataan

Nyt on aksattu sitten nim'pal kauhiasti :) Torstaina olin Ledin kanssa tuuraamassa Elinan möllirataryhmässä. Tehtiin pientä radanpätkää, jossa alussa vähän haastavampi valssi, leijeröintiä ja viimesenä matala A. Valssi ja muut kuviot sujui ihan kivasti, joten kontaktiin keskityttiin enempi. Yksittäisenä A meni ihan kivasti, mutta kun otettiin putken kautta A:lle niin meinasi tulla läpi. Muutamat toistot otettiin hetsaten, mutta remmissä ja sitten taas sujui vapaanakin. Ohijuoksuja otettiin mukaan kuvioon ja nämä tuli kotiläksyksikin.

Perjantaina Kami pääsi irrottelemaan Vanto-vuorolle. Tehtiin paljon keppejä ja jonkun verran puomia. Ei mitään kummempaa, kunhan kaahattiin :)

Lauantai- ja sunnuntai-aamusina omatoimitreenit molempien kanssa ATT:llä. Ledi teki ekaa kertaa vinokeppejä ohjureilla, vikassa välissä varmuudeksi verkot ja hienosti meni! Nyt täytyy pikkasen ruveta nostamaan keppejä pystyyn ja toisaalta treenaamaan eri lähestymiskulmia myös ohjurien kanssa, se kun oli vähän vaikeaa muutamasta suunnasta. Puomia tehtiin kanssa, välillä ei tule ihan tarpeeksi vauhdilla alas asti, mutta eiköhän se siitä. Ajatus hommasta ainakin on hyvä ja niitä ohijuoksuja trenattiin paljon. Ihmisnuolikotiläksyäkin toteutettiin ja se oli aika hyvä.

Ledin kepittelyjä:


Kami treenasi kanssa puomia; sekä ylösmenon niuhotusta, että alastulon suoruutta/vauhtia ohjaajan jättäytyessä taakse. Ja ihmisnuoltakin taottiin Kamin kalloon! Lauantaina pysähtyminen ennen estettä oli kovin vaikeaa, sunnuntaina teki jo paremmin. Ihmisnuolitreenit tehtiin molemmilla kerroilla ihan ensiksi, koska sitten kun koira on jo kovin innoissaan, ei oikein suostu ottamaan namia, rauhallisemmassa mielentilassa se vielä toimi.

Ja pääsi Led eilen vielä tokoilemaankin. Palkkailtiin makuullapysymistä kun itse tulen koiran viereen, ilman perusasentoon nousua siis. Paikallamakuuta rivissä, jossa vuoronperään aina yksi kutsutaan luo sekä luoksetulon istumisosuutta. Näihin malttiharjoituksiin oli koiralla eilen sopivan raukea viretila ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti