6.2.2012

Vantaan kisat

Eilen kisattiin kolme starttia Vantaalla. Ekalla radalla possu-Kami veteli puomille semmosta haipakkaa, että vitonenhan ylösmenolta tuomittiin. Keinu otettiinkin sitten sen jälkeen kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Olisi vissiin pitänyt ennen puomiakin vähän kiroilla… Toisen vitosen sössin keppien sisäänmenolta, ei vaan voi uskoa, että joko antaa koiralle kunnolla tilaa suorittaa kepit itse tai sitten oikeasti auttaa oikeaan väliin, mutta jos on jotain siltä väliltä niin ketuiksihan se aina menee.



Tokana ratana oli hyppäri, oikea kaahausrata! Alussa pussin jälkeen sai yksi sun toinenkin ohjaaja koiran pussista kintuillensa, meilläkin vähän siinä töksähti, mutta saatiin kuvio hoidettua. Pituutta Kami vähän rapisteli, ei paloja kaatunut, mutta sen verran kyllä tassut kävi pituuden päältä, että ihan aiheesta vitonen tuomittiin. Ja renkaan jälkeen oli taas vähän kiire kohta, joten renkaalle ei tullut käännettyä hyvin ja siitä otettiin vähän sivuosumaa. Mutta vitosella maaliin ja aika oli kovassa seurassa kolmenneksi paras.



Vikana oli vielä agirata, tämä oli kyllä haastavin päivän radoista, mutta nollalla maaliin! Tuplanolla kosahti siis tohon pituuden ropisteluun, perskules! Lähellä oli. Mutta Kami ei tiputtanut yhtäkään rimaa kolmella radalla, jotain positiivista tässäkin päivässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti