29.2.2012

Kyllä saksalainen saksalaisen osaa. Ja australialainen siivekkeen taklauksen.

Kamin treenirata oli eilen tämmönen:


Hypyn 17 halusin tehdä päällejuoksuna ihan treenin takia. Kisoissa valitsisin pakkovalssin varmempana vaihtoehtona. Ja eikös taas päällejuoksussa siivekettä taklailtu oikein urakalla. Malttaa jo (ajoittain) koota ja lyhentää hyppyä, mikä on hyvä homma, mutta se siivekkeen töniminen, ARGH! Muuten radassa ei ollut mitään suurta kummallisuutta, kohdan 10-11 tein kuten viime kisoissa eli pakkovalssi esteelle 11 ja koira hypylle tuolta A:n puolelta, ulkokautta kierrättämään en ois ehtinyt kunnolla. Ehkä.

Ylösmenokontaktit on nyt ankaran pohdinnan alla. Kisoissahan Kami ei malta pysähtyä siihen kunnolla, mutta ennakoi pysähdystä ja siksi helposti loikkaa sitten siitä juuri ennen kontaktia taas vauhtiin ja kontaktin yli. Menetelmä on siis sekä koiraa hidastava että epävarma. Tarttis saada osaavat silmät kyttäämään ja pohtia, josko unohtaisi tuon toimimattoman pysäytystaktiikan ja kokeilisi jollain putkenpuolikkailla saada rytmitettyä askellusta oikeaksi. Toimiiko se sitten koskaan kisoissa, kun "pumppeja" ei ole... Mutta jotain tälle hommalle nyt tars tehdä!

Ledin tekniikkatreenien teemana oli saksalainen. Meni oikein kivasti, kropan kunnollinen kääntö vaan täytyy muistaa, muuten jää hyppy hyppäämättä. Mentiin A:kin kerran radan osana ja jätkähän kykeni pysähtymään hienosti! Toisaalta sillä ei ollut ollenkaan normi vauhti päälle, oli jotenkin ihmeen hitaan oloinen :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti