2.8.2012

Paimennuskisat

Ei lomalla vaan ehdi päivittämään...

Kirjataas nyt sen verran, että pari viikkoa sitten osallistuttiin kaksiin paimennuskisoihin, ensiksi SPKY:n kisat ja seuraavana päivänä SBCAK:n. Molemmat oli Klossnereilla.

Asetelma oli molempina päivinä hankala, isoilla uuhilla oli VAHVA veto poispäinajon päätepistettä kohti. Jos koirat edes sai niitä haettua... SPKY:n kokeessa menin avustamaan haussa ja silti annoin koiran leikata... Pöläytti lauman hajalle ja sitten saatiinkiin jo poistua laitumelta.

Seuraavana päivänä se sai haettua lampaat, wohoo. Paljoilla lisäkäskyillä ja minimaalisella etäisyydellä, mutta sai haettua. Poispäinajossa lampaat jatkoivat matkaansa sinne vetoon eli se siitä.

Nyt ei taas huvita paimennus yhtään. Taidan skipata ensi viikon kokeenkin, johon olen ilmottautunut. Treenaamiset skippasin jo.

Aksassa ollaan pari kertaa käyty tekemässä puomin ylösmenoa, joka on pöydän päällä ja siinä siis se kehikko kontaktilla. Kamilla on yllättävän hyvä käry asiasta, Ledi helposti, varsinkin lelupalkalla, hyppää kehikon yli... Namin kanssa keskittyy paremmin. Tars vaan saada NIIIIIN paljon lisää toistoja, mutta kun ei ehdi. Plääh.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti