28.8.2012

Seuramestaruuskisat

Viime viikolla aksailtiin keskivertoa enempi. Tiistaina Kamin treeneissä tehtiin pohjoismaiden mestaruuskisojen finaalirataa, Kami veti hienosti! Torstaina Ledin treenissä oli meille aika haastava rata ja sitä joutu pätkittämään ja paljon! Mutta tuli siellä ihan hyviäkin pätkiä ja Ledi ainakin yritti hienosti! Lauantaina oli Elinan koulutus, johon osallistuin Kamin kanssa. Taas tosi hyvää menoa, pahaan keppien avokulmaan lopulta tyssäs homma. Tars niitä päästä nyt treenaamaan niin, että koira oikeasti joutuu itse hakemaan sen alun ja alkaisi malttaa ajatella asiaa eikä vaan ryysiä just siihen väliin mihin nenä näyttää...

Sunnuntaina oli sitten ATT:n seuramestaruuskisat. Olipas kiva osallistua oikein kahden koiran kanssa!


Ensiksi oli Ledin vuoro kisailla mölliradalla. Ihan hyvää menoa, istui jopa tosi kiltisti lähdössä. Yksi putken ohitus vaan tuli, kun vissiin hätäilin putken jälkeistä valssia vääntämään? Tulokseksi siis 5.

Avoimessa luokassa kisattiin ensiksi hyppärillä ja sitten kaikki tuloksen saaneet vielä finaalissa agiradalla. Kamille hyppäriltä keppivirhe, joten tulokseksi 5.


Agiradalla muistin Elinan edellispäiväiset neuvot ja kävin tökkäämässä koiran keppien avokulmaan, kun sinne kerran hyvin ehti. Lopussa tuli vähän hätäiltyä ja yksi rima alas eli tältäkin radalta tulokseksi 5, yhteistulos siis 10.

Ainoastaan yksi maxi-koirakko sai molemmilta radoilta nollan maxien mestaruus meni Mialle ja Ansalla ihan suvereenisti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti