14.8.2012

Sekalaista soopaa

Samperin vuodatus, kun meni hukkaamaan kaikki vanhat kuvat blogista :( Ja kun oli niin pitkään katkolla, jäi monenlaista kirjottamatta loman aikana eikä niihin enää oikein jaksa kaikkiin palata. Olisi pitänyt kirjata mm. Ledin dobo-kurssista, hoitokoira Turresta, Lacnakovan koulutuksesta, ylösmenokontaktien kehityksestä ja viimeisimpänä venematkasta. No venematkaan palailen varmaan kuvien kera myöhemmin, kirjataan nyt edes ylös viime viikonlopun missikisat.

Kami ja Ledi joutuivat siis näytelmäkehään Raision Elonäyttelyssä. Kelpejä oli huikeat 20 paikalla, yli puolet niistä "meidän porukkaa". Olipas hauskaa! Tuomarina oli unkarilainen Peter Harsanyi.

Ledi oli ainoa nuori uros. Kovasti tuomari tykkäsi ja katteli, lopulta hirveän pahoitelleen totesi, että valitettavasti se on hänen makuunsa liian iso :D Koko arvostelu meni näin: 
Too big size. Correct bones. Nice, masculine head. Good expression. Correct neck. Back a little bit long. The chest not in maximum. A little bit french forequarters. Correct angulation. Nice character. Good movement.
Tulokseksi EH ja siitä olemme hyvin iloisia, riittää meille oikein mainiosti :D Ledi esiintyi oikein kivasti, seisoi rauhassa ja ravaili ihan ok. Vähän se oli tosin flaati, kun aurinko niin kovasti porotti.

Kami oli puolestaan ihan kypsä koko hommaan :D Oli kuuma ja ketutti, tuomarikin oli epäilyttävä. Ravaili kuin lahna, mutta seisoi kuin tatti. Tuomari kommentoi taas, että sama juttu, liian iso hänen makuunsa. 
Big size. Correct bones. This moment a little bit heavy. Strong, typical head. Good eyes. The back a little bit long. Correct angulations. In the movement the shoulder not maximum. Good hair quality & presentation.
Tulokseksi Kamillekin EH ja vastaisuudessa armahdan sen näistä pelleilyistä, Lediä saatan joskus vielä käyttää, kun sen mielestä homma oli edes suht ok.


Näytelmän jälkeen meille tuli vielä porukkaa grillailemaan ja pulisemaan ja voi kuinka oli kelpeillä hauskaa painaa pisin pihaa ja peltoa :D Kiitos käynnistä ja Tiinalle kiitos kuvista!
Kuvia nähtävissä osoitteessa: http://ronttijamimmi.kuvat.fi/kuvat/11.8.2012/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti