28.4.2013

Ledin paluu!

Led palasi tänään kisakentille! Edelliset kisathan oli Lempäälässä helmikuussa, sama viikonloppu, jolloin sain kuulla Ledin spondyloosista. Nyt on siis treenattu muutamat ryhmätreenit medirimoilla ja tällä viikolla maxirimoilla, ei ongelmia. Tänään siis kisattiin kotikisoissa kaksi starttia.

Ekalla radalla mä tein väärän ohjausvalinnan yhdelle hypylle ja siitä kielto. Olisi pitänyt vaan muistaa, että kyseessä ei ole Kami eli päällejuoksu on toimiva valinta. Mutta oli meillä vaan kauhian kivaa! :D
Toka rata oli vähän haastavampi, varsinkin loppusuoraa edeltävä kuvio nurkassa ja sitten se loppusuora. Me tosin hyllytettiin jo heti alussa: Led tiputti ekan riman ja siitä molemmat taidettiin vähän hämääntyä ja kolmosesta ohi. Korjasin kakkosen kautta eli hyl. Muuten ihan ok menoa, mitä nyt lopussa, toiseksi viimeseltä hypyltä karkasi putkeen ;) Mä niin tiedostin ton riskin ja silti se vaan upposi sinne :D Mutta hauskaa oli silti!Huomenna matkataan Espoon Eläinsairaalaan Kamin magneettikuvaukseen. Se ei onnu tai ole kivulias, mutta jotain outoa sen oikeassa takajalassa edelleen on. Ja nyt on aika saada selvyys, että onko sillä joku hermopinne vai mikä siellä kiusaa. Huomenna siis toivon mukaan olemme viisaampia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti