8.4.2013

Varovasti takaisin kentille...

Kyllä on ollut emännän ja koirien naamat näkkärillä, kun ollaan päästy vähän taas aksaamaan :D

Torstaina oltiin Ledin kanssa viikkotreeneissä. Rimat oli 40 cm, joten aika haipakkaa sai pitää ohjauksen kanssa, normaalistihan hypyyjen kohdalla saa itselleen muutaman sekunnin kymmenyksen peliaikaa. Mutta hyvin mä kerkesin ja Ledi veti ihan sikahienosti! Makeeta!

Lauantaina käytiin treenailemassa Millan ja kultsujen kanssa. Tehtiin sitä samaa kellotusrataa, mitä tehtiin aikanaan ekalla TopTeam-leirillä. Medirimoilla ja nyt pääsi Kamikin kehiin. Sen kanssa mä en pysynyt mukana yhtään, kun ei aikaa kulunut hypyillä :D Ja Kami myös veti sydämensä kyllyydestä kun on viimeksi helmikuun alussa päässyt aksaamaan. Ledi veti tuttuun tapaansa vauhdilla, mutta kiltisti.

Tämän treenin jälkeen "koeajoin" myös Lyyti-kelpien samalla radalla ja sehän oli oikein näppärä kanssa! Hyvin samanlainen ohjattava kuin noi omat otuksensa, katotaan nyt josko rupean senkin kanssa vähän treenaamaan ja kenties kisaamaan. Ainakin tiistaina otetaan toinen yritys, nähtäväksi jää paljonko ekassa kerrassa oli vieraskoreutta vai onko se oikeesti noin kiltti otus ;)

Sunnuntaina näyttivät koirat olevan fyysisesti ihan samassa kunnossa kuin ennen aksaakin eli ei se ainakaan kauheesti haitaksi ollut. Jatketaan siis samalla linjalla eli kevyesti treenaillen. Su-iltana käytiin vielä lenkkeilemässä Tiinan lauman kanssa eli Ulpu- ja Unto-russelien ja bortsun pentu Pinjan kera. Tässä kokoonpanossa Ledikin uskaltaa näköjään laittaa leikiksi, aika useinhan se vieraassa laumassa vähän erakoituu. Russelit oli tarpeeksi pieniä, että uskalsi kaveerata ;) Ja Ulppanahan veti kelposten kanssa ihan hepuliksi :D

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pojat pystyy pysymään aksakannassa kiinni ilman isompia oireita!

    Hoo, peukky Lyytin kartturoinnille! Ohimenevää kiltteyttä epäilisin tai sitten Tuija on vaan osannut kouluttaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ei Lyytistä kuulunut vielä edes täyttä sotahuutoa eli kiihkeämpää menoa on varmasti vielä luvassa ;)

    VastaaPoista