21.1.2014

Paimennusta Pakkasessa vs. Mohitoja MalesiassaNyt on taas paimennettu pariin otteeseen. Viime viikolla maanantaina tehtiin pässien kanssa kentällä harjoitusta, jossa lyhyt haku, tolpan kierto ja poispäinajoa takaisin lähtöpisteeseen. Kamin kanssa yksi pirulainen lipsahti aina väkisin väärältä puoleen tolppaa, viimesellä kerralla saatiin kaikki ympäri oikein, tosin se vaati vähän laajemman liikeradan eli pässit kävi aidan ulkopuolella asti :D Ledikin onnistui hommassa oikein näppärästi.

Lauantaina ihanassa 15 asteen pakkasessa auringon paisteessa paimennettiin vilkkaita uuhia isolla pellolla. Ekalla kierroksella pitkä poispäinajo ja takaisin vapaata kuljetusta. Tokalla kierroksella hakuja ja lopuksi vielä kierros kaaria tarhassa. Kami teki tosi hienoa poispäinajoa, hautkin oli aika hyvät, kun itse olin taas sivussa kutsumassa sitä. Ledi oli jotenkin jähmeän oloinen, johtuisko siitä, että oli takki päällä? Ei auennut kaaret ollenkaan niin kevyesti kuin yleensä, hö. Pistetään takin piikkiin.

Pakkasta on nyt ollut reilun viikon, voi että kun tuntuu talvi kivalta. Niin tuntuis kyllä pieni loma lämpimässäkin, mutta saas nähdä miten sen kanssa käy. Mullahan on siis liput Kuola Lumpuriin ja takaisin varattuna. Lähtö ensi viikolla, mutta Lasse meni Kamin kanssa koheltaessa telomaan polvensa ja hänen eilinen lähtö KL:ään ainakin peruuntui. Ensi maanantaina olemme viisaampia, että pääseekö hän lentämään ja mun lähtöhän olisi sitten heti keskiviikkona. Tiukaksi menee siis. Prkle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti