6.1.2014

Mitäs meille taas...

No kaiken näköistä! Joulu oltiin ihan kotosalla ilman erikoisempaa ohjelmaa, kelpieporukalla käytiin pariin otteeseen lenkillä. Joulun jälkeen lähdettiin käymään Lassen äidin luona Tukholmassa. Pojat matkustivat laivalla oikein nätisti koko yön nukkuen.

Lassen äidin uusi asunto oli lähellä isoa ulkoilualuetta, jossa suuria niittyjä ja paljon ratsastusreittejä. Siellä saivat koirat kirmata vapaana mielensä mukaan ja niillähän riitti vauhtia, kun oli niin hienot aakeet suditella :D
Påjkarna i Stockholm
Uusi Vuosi otettiin vastaan kotosalla (nukkuen). Ei mitään erikoisempaa siis sillonkaan.

Paimentamassa ollaan käyty muutaman kerran. Kamin kanssa ollaan ehkä vähän päästy eteenpäin tossa silmän irrottamisessa laumasta ja etäisyyden saamisessa, eihän asian kanssa olekaan tapeltu kuin muutama vuosi... Ledi puolestaan on edelleen niin kovin kiltti ja fiksu paimen, alkaa ihan kisajalkaa kutittamaan, josko kesällä pääsis...

Tokon suhteenkin ollaan vähän taas aktivoiduttu. Millan ja kultsujen kanssa otettiin oikein kunnon treenisessio hallilla edellispäivänä ja tuli tehtyä monen moista. Vähän olen ruvennut harkitsemaan, että josko Kamin kanssa mentäis kokeilemaan voittaja-luokkaa jo keväällä... Seren kurssillekin päästiin, joten helmikuusta eteenpäin ainakin tulee tokoiltua vähän enempi ajatuksella.

Täytyypä tässä joku päivä vielä käydä läpi viime vuoden tavoitteet ja "toteumat" sekä miettiä tavoitteet tälle vuodelle. Ainakin lajirepertuaari on "olosuhteiden pakosta" aika lailla eri kuin vuosi sitten, mutta mikäs siinä, varsinkin nyt kun olen itsekin alkanut innostua taas muistakin lajeista kuin aksasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti