13.1.2014

Tokottaa!Lauantaina käytiin taas hallilla tokoilemassa. Kami teki ekassa erässä kaukoja, nyt avustaja häiriköi huitomalla koiran etupuolella. Tästä ei ottanut häiriötä, viimeksihän takasivussa oleva huitoja vähän aiheutti ihmettelyä. Tokalla kierroksella hyppynoutoa puukapulalla ja tasamaan noutoa metallilla. Metallin kanssa sivulle tulo on vähän niin ja näin, jää vinoon tai kauas. Paikkamakuu Sällin ja Metkan kanssa ja lopuksi vielä liikkeestä istumisia.

Ledi aloitti taas seuruupätkillä. Toka sessio jääviä, taisi mennä kaikki seisomiset ja maahanmenot oikein. Lopuksi paikkamakuu Maran kanssa, vähän hyppyä ja yksi tasamaannouto, joka oli aivan priima (äänetön!).

Eilen naksuttelin pojille vähän kotipihassa seuruuta. Kami kykenee näköjään kotona seuraamaan painamatta, vois varmaan treenailla tätä toistekin ;) Ledin kanssa mulla tuli kriisi vasemmasta kädestä. Jos käsi liikkuu, niin koira yrittää tavoitella siitä namia tai väistää sitä. Mä en löydä kädelle sopivaa paikkaa ja liikettä, joka olisi normaali eikä häiritsisi koiraa. Täytynee kokeilla perusasennossa ensiksi siedättää käden liikkeelle ja sitten yrittää keksiä liikkeessä se oikea paikka.

Koekuume nostaa päätään... Ledin alo-suoritushan on melkein seuruuta vaille valmis. Ja Kamin kanssa varmaan voisi voittajaa jo mennä kokeilemaankin. Outoa, että olen hinkumassa kokeisiin, vaikka ei ole mitään varmuutta ykköstuloksesta. Kamin kaksi aiempaa koettahan suoritettiin kun oli hyvä varmuus, että ykkösen saa. Ja nyt olen aikeissa ihan vaan mennä kokeilemaan, että onnistuuko...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti