17.2.2008

0-tulos taskuun


Tänään oli TSAU:n kisat. Nellin jätin suosiolla autoon huilimaan, että sain täysillä keskittyä Retuun. Jännitys oli taas vaan jotain ihan älytöntä: kädet tärisi niin etten meinannut saada takin vetskaria kiinni, jalat oli hyytelöä ja ääni piipitystä. Voi koira parkaa kun joutuu tommosen ohjaajan kanssa radalle... Mikäköhän siinä on, että aikuista ihmistä voi noin jännittää kisa, jonka pitäisi olla leikkiä eikä mikään totinen koitos?

No eka rata näytti tältä:Renkailta kepeille kääntö koitu monelle ongelmalliseksi, mutta Retu suoritti sen oikein mallikkaasti. Kuten kaiken muunkin ja tulokseksi tulikin 0 (=virheetön suoritus). Pitkästä aikaa taas semmonen tilille. Vielä kun aika olisi ollut 3 sadasosa sekuntia parempi niin oltais päästy kolmannelle palkintopallillekin, mutta nyt siis jäätiin neljänneksi. Mutta kiva taas saada 0-tulos! Nyt meillä on 4kpl 0-tuloksia kerätty ja niitähän pitää olla yhteensä 7, että pääsee SM-kisoihin. Ja lisäksi täytyy olla yksi tuplanollatulos eli samana päivänä kahdelta peräkkäiseltä radalta 0. Siihen mun hermoilla ei taideta ikinä pystyä...

Tänäänkin sitten toinen rata meni aika tahmeasti. Retu oli selvästi väsynyt ja kulki hitaasti. Rata oli tosi mutkikas, mutta aika kivalla tavalla haasteellinen kuitenkin.Retu tuli A-esteeltä ohi mun perässä ja toisella yrityksellä loikkasi alastulokontaktilta, joten tulokseksi tuli 10 ratavirhettä ja vähän yliaikaa. Radan jälkeen huomasi, että Retu alko olla tosi väsynyt. Ohikulkeville koirille piti äristä ja syliin halusi nukkumaan. Kai tämä häslinkiviikko Nellin kanssa vaati veronsa.

No nyt Nelli lähti takaisin kotiinsa ja Retu saa rauhassa levätä. Ensi viikolla talo hiljeneekin todella, kun Lasse lähtee Puolaan työmatkalle, joten kahden ihmisen ja kahden koiran kokoonpano muuttuu yhdeksi ihmiseksi ja yhdeksi koiraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti