14.2.2008

Treenit


Eilen oli taas treenit. Muuten rata oli meille melko sopiva, mutta voi taivas kuinka lähtö teetti töitä. Radan alku oli suunnilleen tuon kuvan näköinen:



Eli alkuun hyppy, muuri ja sitten putkeen, joka puomin alla. Ja Retuhan säntäs mun ohi puomille koko ajan... Ja siis itsehän ei voinut mennä tuon putken vasemmalle puolen kun putken jälkeen on oikealla olevat kepit eli pitäisi sinne suunnistaa. Tossa kakkosesteen jälkeen olin Retua kutsumassa ja yritin kovasti kääntää sitä putkeen, mutta ei vaan onnistunut. Lopulta se sitten saatiin toimimaan valssaamalla. Enpä mä taas itse olisi noinkaan helppoa ratkaisua keksinyt, kun jotenkin en osaa ajatella valssia kohtaan jossa en oikeestaan liiku vaan odotan koiraa tulevaksi. No saatiin se lopulta toimimaan ja muu rata menikin ihan kivasti. Radalla oli välistävetoa ja "väliin työntöä" ja tuo väliintyöntö (onkohan toi ihan mun oma termi vai joku oikea?) oli semmosessa kohdassa, että nopeiden koirien ohjaajista muutamat ei vaan millään ehtinyt sinne eikä saanut sitä kohtaa oikein toimimaan. Retun kanssa se taas meni ihan mallikkaasti, kun se ei säntää niin kovin itsenäisesti eteenpäin, joten ehdin itse kirmata oikeaan paikkaan tunkemaan koiraa.

Nellikin on nyt jo muutaman yön tyytynyt kohtaloonsa nukkua olohuoneessa Retun punkassa tai tyynyllä. Ehkä asiaan vaikuttaa myös se, että sohva on varustettu kolmella baarijakkaralla, vierashuoneen ovi on kiinni ja makuuhuoneen nojatuolissa on keittiöjakkara...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti