9.2.2008

Nelli rules!


Kokoamis-apulaiset Äly ja Väläys valmiina hommiin!Kirjahyllyn kasaus kahden pienen valkoisen kanssa myöhään perjantai-iltana ei ole hyvä idea. Jompikumpi on kokoajan tiellä, tunkee kieltä korvaasi kun kontallaan ruuvaat hyllyä paikalleen, läväyttää lelun syliisi, juuri kun et sitä kaipaa jne. En suosittele...

Mutta uusi kirjahylly alkaa pikku hiljaa olla valmis ja välissä olen ehtinyt käydä Nellin kanssa ATT:n kisoissakin.

Eka rata meni perus-sähläten ja ihan lopussa saatiin hylsy kun Nelli säntäsi väärään päähän putkea. No sitä ennen oli jo tullut virheitä kepeiltä, joten eipä se hylsy enää paljoa haitannut. Toisella radalla koira taisi olla vielä vähemmän kontrollissa, kaarroksista tuli pitkiä kuin nälkävuosi, mutta eipä se haittaa kun on nopea koira ;) 0-tulos saatiin, voitto kotiin ja Nelli 3-luokkaan! On se vaan hauska tykki!

Huomenna onkin sitten Retun vuoro kisata...

Nellihän on nyt meillä ensi viikon sunnuntaihin asti hoidossa. Retua vähän tuntuu jänskyttävän naisseura, mutta kyllä se tänään on jo uskaltanut samaa lelua Nellin kanssa vetää. Mutta äkkiä Retu kyllä väistää alta pois jos Nelli oikeasti haluaa jonkun lelun tai kepin. Nelli on niin tomera tyttö. Ja Retu herrasmies ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti