15.6.2008

Ekojen päivien juttuja


Nyt on pari päivää tutustuttu puolin ja toisin, alkaa myös se pieni riiviö välillä nousta pintaan... Eilen illalla hyvin huomasi, että koira oli aika väsynyt, muttei malttanut mennä nukkumaan, sisällä syötiin vähän jukkapalmua (haluisko joku 1-3 kpl toistaiseksi hyvän näköisiä uusissa mustissa ruukuissa olevia jukkapalmuja sijoitukseen?), vähän sohvaa ja paljon käsiä. Siihen auttoi vahva syliote ja sively tainnoksiin, äkkiä nukahti pentu. :-)


Muuten, paitsi aamulla kuudelta, toi on hyvin hauska otus. Varsinkin kun ollaan saatu olla paljon pihalla, sisällä on liikaa kiinnostavia kiellettyjä kohteita... Viime yönä se ei herännyt kuin viiden aikaan aamulla (edellisyönä käytiin pari kertaa ulkona) ja pikaulkoilun jälkeen ei enää nukkumaan mentykään. Mä yritin mennä, mutta heti kuului olohuoneesta kauhia sohvan kuopsuttelu (se on vissiin heti huomannut että sillä saa huomiota, grrr) joten parin nukkumayrityksen jälkeen lähdettiin oikein "lenkille". Sen jälkeen Kami malttoi taas hetken nukkua ja sitten Lasse lähti sen kanssa ulkoilemaan, että mä sain nukkua pari tuntia lisää. Mutta edelleenkään ei ole tullut kuin ekana päivänä yksi pisu sisälle, muuten kaikki ulos! Raukka ei tosin osaa tehdä tarpeitaan kuin yhteen paikkaan tossa lähistöllä, vaikka menis pidemmällekin lenkille niin pidätellään ainakin kakkaa kotinurkille... Ja ennen kakkaa tulee muuten kauhiat kakkahepulit. Oi kuinka kiintoisa aihe kirjoittaa blogiin... ;-)


Tänään käytiin tutustumassa "Päivä-Cafen" terassiin, jossa lapsi veti hienosti unta palloon ja Lasse joutui juomaan parikin olutta, kun eihän pentua voi kesken unia herättää...


Eilen oli ensimmäinen yksinoloharjoitus, Kami oli yksin sen ajan kun mä käväsin kaupassa (10-15min) ja kun tulin kotiin, niin se nukkui nätisti pedissään, jes! Mä vähän pelkään sitä kun ton joutuu jättämään yksin kotiin loman loputtua, ettei se vaan söisi meidän sohvaa...


Mitäs muuta... Namipalkka on Kamista aika tylsä juttu, lelut on paljon kivempia. No mikäs siinä, kannetaan vaan sitten niitä mukana. Naapurin Ruutin kanssa äsken taas riekuttiin puolisen tuntia. Nyt Kami oli paljon rohkeampi kuin viimeksi ja lelua kiskottiin hurjasti! Molemmat tuntuu tykkäävän vetoleikistä :-)


Päivällä ihmeteltiin, kun Kami oli menossa takapihalle, mutta ovella alkoikin "hurja" murina. Kaveri on vaan tänttäröi ja murisee, eikä ketään näy missään. Viimein Lasse huomasi, että terassin pöydän alla on tämmönen kaveri:Otettiin Kami sisälle ja takaoven portti kiinni. Siili tallusteli tyynen rauhallisesti oven kynnykselle asti ja Kami tuijotti portin takaa päästelleen hurjia wuf äännähdyksiä. Ne oli huvittavia! Siili tsekkaili paikat ja lähti jatkamaan matkaa. Kyllä meillä sitten on hyvä pihavahti ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti