26.8.2008

Ahaa, nyt haetaan!


Eilen hakutreeneissä Isosuon maastossa hirvikärpästen seassa Kamilla tuntui vihdoin loksahtavan palat paikalleen ja kaveri hokas mistä hommassa oikeesti on kysymys :-) Mä vähän veikkasinkin, että kun on saanut 1,5kk pitää taukoa hommasta ja itsenäisyyttä ja rohkeutta tullut lisää niin voisi olla ahaa-elämyksen aika.


Kami sai löytää viisi maalimiestä. Ensimmäinen haamuna suht lähellä, katsoi silmä kovana kun maalimies meni piiloon ja vauhdilla perään. Vähän ennen maalimiestä hetkeksi pysähtyi empimään, mutta luikerteli maalin luo kuitenkin. Toinen otettiin hajumielikuvana eli käytiin lähellä maalimiestä remmissä nuuhkimassa, että jotain siellä on, sitten paluu keskilinjalle ja lähetys. Sinne upposi. Sitten taas haamu ja neljäntenä haju. Viides maalimieskin oli haamu, näyttäytymisen jälkeen vein Kamin ensiksi vähän syrjempään ja katsomaan muualle ja sitten vasta lähetys ja hyvin ampui perään. Nyt se tosissaan hinkui etsimään ukkoja ja uskalsi edetä rohkeasti vähän kauempanakin olevan ukon luo. Hieno homma!


Lopuksi Kami pääsi hoffi-pentujen ja niiden emän kanssa vielä vapaana viipottamaan samalla kun kerättiin merkit pois metsästä. Vauhtia riitti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti