16.8.2008

Jäniskevennys


Nyt alkaa Kamin vatsa jo osoittaa jotain rauhoittumisen merkkejä. Toivotaan, ettei enää tule käännöstä tässä asiassa. Torstaina ja perjantaina ei tarvinnut lattioitakaan pestä kotiin tultua vaan oli jaksanut taas pidättää.


Meille tuli nyt viikonlopuksi Nelli-parson (muumikoira!) hoitoon. Kami oli ensiksi ihan ihmeissään että mikäs pirun lammas toi on?!


Nelli oli varmaan ollut meillä jo kymmenisen minuttia, kun meinasin hukata molemmat koirat. Menin koirien kanssa tonne takanurmelle heittämään palloa heittokepin kanssa, Nelli muuten juoksee pallon perässä ihan halvatun kovaa, tanner vaan tömisee. Hetken heiteltyä siirryin koirien kanssa metsän puolelle ja otin pallon jemmaan, että Nelli kävisi tarpeillaan. No eikös yksi aivokuollut jänis hyppää suoraan Nellin eteen ja jo lähti ajojahti käyntiin. Kami tietty Nellin perässä menossa mukana. Kyllä hyppäs sydän kurkkuun, että mitä mä teen kun huudot kaiku Nellin kuuroille korville. Onneksi muistin, että taskussa on miljoonan muun tavaran joukossa pieni vinkulelun pilli, joten ei muuta kuin koko maallinen omaisuus mättäälle ja vinkua vinguttamaan ja sehän jopa toimi! Thank God! Nelli lopetti ajon ja juoksi iloisesti luokse, Kami tietty perässä. Nelli sai himoitsemansa tennispallon suuhun palkaksi ja koirat kiinni. Siihen loppu juoksentelu siltä erää. Mutta kyllä oli hetken kusi sukassa, kun mietti että mihin asti Nelli mahtaakaan juosta...


Sisällä Kami yritti kovasti häiriköidä Nellin rauhaa, mutta yksi vesisuihku naamalle sai pennun järkiinsä ja se painui nukkumaan. Nyt on hiljasta ;-)


Kyllä muuten osaa olla luupää tommonen parsonin sintti. Sisälle tullessa käytiin Nellin kanssa keskustelua, että saako läpimäräksi lussutetun pallon tuoda sisälle vai ei. Ja Nellin naamasta näki, että "perkele, minähän en tästä pallosta luovu". Eikä auta kovistelut tai pehmistelyt, parson jököttää pallo suussa. Meinasi mennä hermot. Menin Kamin kanssa sisälle ja jätin luupään lyhyen narun jatkoksi pihalle pallonsa kanssa. Laitoin pyykit kuivumaan ja kävin uudestaan kysymässä vesisateessa, että maittaisko tulla sisälle ILMAN palloa. Vastahakoisesti Nelli luopui pallosta ja tuli sisälle ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti