18.8.2008

Kuulumiset


Nyt alkaa taas jo Kamin vatsa olemaan kunnossa ja yletön pissailukin loppunut. Eiköhän tästä tällä erää selvitty. Viikonlopun ajan Kami on jo syönyt nappulaakin riisin seassa.


Toi riisipaasto oli kyllä erinomainen motiivation kohotuskeino ;-) Pikku tottistreenit oli haluttua hupia ja lenkillä löyty katsekontaktia uskomattomissakin tilanteissa :-)


La-su yön Nelli ja Kami nukkuivat kuin pikku possut, taisi päivän riehunnoilla olla osuutta asiaan. Aamulla Nelliä sitten pyöritettiinkin kahta kauhiammin. Koiraparka lenteli käännöksissä kylki edellä seinään, mutta lelusta ei irroteta!


Päivällä kävin Kamin kanssa lenkkeilemässä Parmaharjun metsissä Tainan, Kiista-kelpien ja Doris-russelin kanssa. Kamilla oli kova tarve paimentaa pientä valkoista eli Dorista, joka ei taas kauheasti digannut hommasta. No juoksivat kelpiekakarat sentään keskenäänkin ja kaiken kaikkiaan tosi kiva lenkki. Ajoituskin oli mitä parhain, vähän ennen autoille pääsyä alkoi jyrisemään ukkonen ja pari sataa metriä kotiinpäin ajettua alkoi sataa vettä, ja kovin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti