2.8.2008

Ampiaiskiusaa ja yöjuoksuja


Nyt ne ampiaiset alkaa taas pörrätä takapihalla, tarttis tehdä uusi imurointi-operaatio.


Eilen yksi amppari änkesi Kamin kupille kun se oli syömässä ja pisti Kamia suuhun. Annettiin varoiksi puolikas kyytabletti ja siitä tietenkin sivuoireena Kami koko illan joi ja pissasi. Sama homma oli viime syksynä Retun kanssa, kun se hyppäsi maa-ampiaisten pesään ja sai kyytabletin. "Parhaimmillaan" Kamilla oli puolen tunnin välein pissahätä. Päätettiin sitten ottaa Kami mukaan ja lähteä Päivä-Cafen terassille iltasidukalle. Siitä jatkettiin maleksimista rantaa pitkin eteenpäin.


Taimon rannassa pojat kahlaili rantavedessä ja kuunneltiin Naantalin oman julkkiksen rantautumista veneretkeltä teinipoikiensa kanssa ja lasten taukoamatonta sättimistä... Ja sitten ihmetellään kun lapset ei halua lähteä veneretkelle mukaan vaikka siellä on niin leppoisaa...


Puoli kahdentoista aikaan oltiin kotikulmilla ja takanurtsilla sattui olemaan Ruuti-staffi omistajiensa kanssa. Siitähän alkoi kunnon juoksuralli kun Ruuti pääsi jahtaamaan Kamia. Ja välillä painittiin. Saatiinpa viimeset puhdit koirista irti ;-) Yön Kami nukkui ihan rauhassa ja enää ei näytä edes pissattavan koko ajan, kaippa se taas siitä suttaantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti