28.8.2008

Pentukurssi ja kelmi-kaveri


Tiistaina pentukurssilla harjoiteltiin eteentuloa edelleen sillä tyylillä, että koira tulee jalkojen väliin istumaan. Mun täytyy vaihtaa namikäsi tässä hommassa vasemmaksi kädeksi kun muuten Kami istahtaa kankulleen. Ja voi taivas kun onkin yhtäkkiä vaikea saada väännettyä sitä vasenta kättä takakautta oikeeseen kohtaan jalkojen väliin. Kami ei alkuun tullut lähellekään kun yritin vääntää vasenta kättä kohdallaan, oikeella tulee ihan hyvin... Oli vissiin vähän epäilyttävän näköistä ähellystä.


Lisäksi harjoteltiin vapaamuotoista luoksetuloa pitkällä matkalla ja lyhyemmällä matkalla koirakujan läpi. Hyvin meni. Kolmantena aiheena oli asennossa pysyminen eli koira maahan tai istumaan ja itse vähän liikutaan ympärillä, välillä palkataan ja koiran pitää pysyä paikallaan. Kamille toi on piece of cake, kun paikallaan rötköttäminen on laiskalle ihan jees hommaa ;-)


Remmissä kulkemista ja toisten koirien ohittelua harjoteltiin myös. Kyllähän Kami vieraassa paikassa ihan suht nätisti sen hoitaa, mutta kotiseudulla...


Kami oli kovasti nenä maassa koko treenien ajan. Tai siis taukojen ajan, eikä sen huomiota meinannut saada kuin tunkemalla namin ihan nenään kiinni. Sitten taas tehtiinkin hommia ihan ok ja kun hommat loppuun niin nenä maahan ja muihin maailmoihin taas. Ärsyttävää...


Tänä aamuna kauhiassa vesisateessa tuli huomattua, että on tuo vähän kyöni kaveri. Sateessa ei ole näköjään kiva kulkea, joten Kami teki kaikkensa, että pääsis äkkiä kotiin, jopa feikkipissas. Usein illallahan käytän sen ulkona sen verran että se pissaa ja mennään nukkumaan. Nyt kun tultiin "pissapaikalle" kaveri nosti oikein miehekkäästi koipea (!) ja katseli mua silmiin ilmeellä "Kato nyt, mä pissaan" ja sitten kauhea neliveto kotia kohti. Eikä sieltä kyllä mitään pissaa edes tullut... Lassen kanssa tekee kuulemma välillä samaa töitten jälkeen kun käyvät ensiksi vessapaikalla tarpeilla ja sitten menevät niitylle pallon heittoon. Kami pyllistelee, muttei oikeesti kakkaa, että pääsis äkkiä palloleikkiin... On se vaan kelmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti