5.10.2008

Hakutreenit


Tänään Kami pääsi taas kuukauden tauon jälkeen hakemaan "ukkoja" Vanton metsästä. Kolme ekaa maalimiestä otettiin hajumielikuvalla ja sitten lähetys keskilinjalta, viimeinen ukko oli haamu, joka näyttäytymisen jälkeen vielä vähän jatkoi matkaa niin ettei Kamilla ollut ihan tarkkaa kuvaa missä ukko luuraa. Vauhdilla Kami ryski jokaisen maalin luo. Ekan ukon edessä oli risukko, jota Kami ei malttanut edes kiertää vaan ryömi läpi vaan... :-D 


Kotioloissa Kami on ollut viime aikoina vähän levoton. Yksin ollessaan on joka päivä kaatanut väliaidan ja temmeltää sitten koko huoneistossa... Web-kamera oli pari päivää kuvaamassa touhuja: jätkä nostaa etutassut aidalle ja ronskisti vaan heijaa siinä niin kauan että aita kaatuu... No onneksi ei vielä ainakaan ole mitään tuhoja yksin ollessa tehnyt, mutta vähän alakaa epäilyttää mitä keksii. Eilen se oli hirveen tylsistynyt ja mm. napsi tavaroita kirjahyllystä (siis meidän ollessa kotona) ja seisoipa jätkä yhtäkkiä tv-tasollakin kun kateltiin telkkaria... GRRR.


No jotain positiivistakin kehitystä tapahtunut: ulkona nätisti kulkeminen autoteiden läheisyydessä on ollut tehotreenauksessa ja alkaa tuottaa tulosta. Nyt mennään asenteella "perkele et pelleile" ja asiasta ei keskustella. Toisinaan onkin jo oikein hienosti käyttäytyvä pikkumies narun päässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti