12.5.2009

Hakutreenit pitkästä aikaa


Eilen käytiin treenaamassa neljän hengen porukalla Haunisissa, edellisistä treeneistä onkin vierähtänyt jo 1,5 kk. Kami sai nähdä ensimmäisten kahden maalimiehen lähdön etukulmiin ja sitten siirryttiin hetkeksi alueelta pois. Lähetys ensiksi tuulen puolelle ja sitten toisen puolen ukko, molemmat löytyivät hyvin ja vauhdilla. Maalimiesten palkkanamit vaan ei kelvannut ensinkään. Oletin, että kun kaveri on kaksi päivää taas paastonnut, niin broilerpyörykät kelpaisi, mutta Kamilla oli vissiin vaan niin kiire jatkamaan hommia, että sylki namit suustaan... Kolmannelle maalimiehelle (haamu) sentään sain annettua sitten lelun mukaan, niin tuli loppuun kunnon palkkakin. Täytynee siirtyä kokonaan lelupalkkaukseen.


Etsintöjen jälkeen Kami sai kokeilla haukkumista vieraille. Sitä ei varsinaisesti ole opetettu haukkumaan, mutta se yleensä haukahtaa, kun sille juttelee, että: "sano wuh". Hetken jo harkitsin, josko sittenkin vaihtaisin ilmaisun haukkuun, mutta sitten tulin takaisin siihen tulokseen, että koska toi koira ei osaa teknisesti haukkua oikein vaan se haukahtelee semmosia matalia brwuf-ääniä, niin se ei tule jaksamaan haukkumista pitkänä sarjana hengästyneenä. Jatketaan siis rullalla, ehkä sekin joskus edistyisi, jos sitä treenaisi... Päättämätön


Treenien loputtua otettiin Tiian kanssa muutama rullantuonti. Kami ei ole sitä rullaakaan nyt sitten piitkään aikaan nähnyt, joten eka yritys menikin vähän ihmetellessä, meinasi tuoda mulle kepin. Toinen oli jo parempi, kolmas yritys meni taas ensiksi mönkään kun kuului ihmisen ääni lähistöltä ja seuraava taas jo paremmin. Suurin ongelma on näköjään tällä hetkellä löyhä suu. Rullasta pidetään kiinni miten sattuu ja se ehtii matkalla tipahtaa kerran tai pari... Vinkkejä?! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti