18.5.2009

Tapsan treenit


Perjantaina treenailtiin Tapsan tahtiin. Ja haastavat kuviot olikin laitettu... Mitenköhän sitä saisi tarpeeksi jämäkän otteen ohjaukseen, että koira menisi just eikä melkein?


Radan alku oli suht tämän näköinen (mittasuhteet tosin lienevät pyllyllään)Alun neljä estettä olivat heti eka haaste. Kakkosesteen takana kutsuin koiraa ja valssauksella oli tarkoitus saada kulmattua koira kolmoshypylle niin, että on jo nokka kohti putken oikeaa päätä. Oikean ajoituksen löytäminen oli kyllä vaikeaa, mutta onnistuihan se viimein. Ja rimoja tuppasi vähän lentelemään... Jatko putkelta sitten tehtiin välistävedolla (5-6) ja sitten ennen seiskaa piti taas saada koiraan vähän kontaktia ettei lentäisi liian kauas (ohi kasin). Tämäkin tahkoamalla saatiin jotenkuten toimimaan.


Ilma oli aurinkoinen ja ulkona kun oltiin niin kyllä koira osuutensa jälkeen läähätti! Ehkä vähän ohjaajakin... Kunnon huilitauon jälkeen otin vielä itsekseni pariin kertaa kepit. Ensiksi niin, että ekassa välissä molemmin puolin ohjurit ja sitten ekassa välissä vain vasemmalla puolen ohjuri. Ja meni muuten vauhdilla koiruus, wau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti