28.5.2009

Jaakon treenit


Eilen treenattiin pitkästä aikaa Hitti-Areenalla Jaakon ohjauksessa. Tällä kertaa treeniseurana olivat Sonja ja Taku. Edellisen kerran ollaan Jaakon opissa oltu helmikuussa ja edistystä siihen nähden on kuulemma tapahtunut. Hyvä niin, sietääkin olla...


Meillä oli Kamin kanssa aika hyvä päivä eilen. Ekalla ratapätkällä ei tippunut rimoja yhtään (rimat 55cm ja 60cm), ei tullut niitä kamalia loikkia ja kepitkin sujui. Kepeissä tosin oli alussa ja lopussa varmuudeksi ohjurit, ettei tartte niiden kanssa sen enempiä tahkoa. Alkuun saatiin kokeilla kaukaa ohjausta kun mentiin kahden ekan hypyn taakse kutsumaan koiraa ja sieltä ohjattiin hypyt, joista toinen oli melkein 90-asteen kulmassa ekaan nähden. Aivan loistavasti toimi Kamilla tämä ohjaus! Ja yhtä tiukkaa käännöstä hiottiin kanssa, hyvä tuli!


Radan toinen osio olikin vähän haastavampi ja nyt alko Kamillakin tulla välillä taas NIITÄ loikkia... Mutta rimat pysy aika hyvin ylhäällä. Taisinpa tehdä ekaa kertaa jaakotuksenkin, kun muuten ei saatu muurilla tarpeeksi hyvää käännöstä. Ja sehän toimi!


Jaakko toimi apupalkkaajana, että saatiin Kamin katse taas vähän irti musta. Eipä ole tullut taas pitkään aikaan palkattua kuin kädestä, joten siinä lienee syy noihin lisääntyneisiin kenguruloikkiin... Tähän täytyy taas keskittyä, että palkkaus apuohjaajalta tai palkka odottaa esteen takana!


Oikein kivat treenit oli. Lisää vaan pitäisi uskaltaa liikkua eikä varmistella niin paljoa, kyllä se koira sieltä tulee!


Treenien jälkeen Kami ja Taku pääsivät nenutusten. Kamin piti kovasti jäykistellä ja machoilla (muisti edellisen kerran kun Taku leikki Kamin (!) tytsyn kanssa), mutta kuin Taku ei lähtenyt elvistelyyn mukaan vaan yritti haastaa vaan leikkiin niin alkoi Kamikin rentoutua ja tulivat ihan hyvin toimeen. Kamilla ei noita urospuolisia koiratuttuja olekkaan, joten ei ole tullut edes kokeiltua, että miten se niiden kanssa tulee toimeen. Tytöthän on kaikki ihania...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti