15.5.2009

Rakentamistilanteen päivitys


Tältä näyttää jo olemassa oleva pihatiemme, eikös ole idyllistä?Eilen käytiin taas vähän kaatamassa vaihtelun vuoksi puuta. Alkaa tuo puun määrä jo olemaan ongelma, kun niitä puukasoja on joka helvetin kulmalla... Ja kun risuja ei ole päässyt vähään aikaan polttamaan niin niitä vasta onkin valtavina kasoina siellä täällä... Tässä ihan vaan muutama puukasoista:Rakennuslupa pitäisi saada kunnalle pikapikaa. Arkkitehdiltä ei vaan ole vielä tullut lupakuvat (pitäisi kyllä tulla ihan näinä päivinä) ja lupaa varten täytyy saada vielä paperiin nimet pääsuunnittelijalta, perustussuunnittelijalta, kvv-vastaavalta, iv-suunnittelijalta ja vielä ties keneltä. Naapureiden nimmarit sentään ollaan kaikki jo saatu. Kannattaisi muuten ihmisten harkita alan vaihtoa LVI-puolelle, sieltä ei tunnu työvoimaa saavan millään. Moni KVV-vastaava on vastannut kyselyihimme, että ei ole aikaa! Nyt viimein ollaan saatu sentään yksi "koukkuun".


Maanrakennustyöt toivottavasti saadaan kanssa pian aloittaa. Kunhan tiedetään, että mitä putkia maahan pitää vetää ja mistä minne. Ainakin sinne tulee tien vierestä pellon poikki kunnan vesi, talosta pellolle panospuhdistamoon (ostettu muuten jo!) viemäriputki, puhdistamosta ojaan putki, sadevesiputket ojaan jne...  


Eli toistaiseksi tontilla ei ole muuta tapahtunut kuin sitä ikuista puunraivausta, mutta eiköhän pian jo päästä muihin puuhiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti