12.8.2009

Agilitya Pinkon kanssa


Kamilla oli eilen treenien aikaan hommailut Nallikalliolla pahasti kesken, joten treenasin Pinkon kanssa.


Ensiksi tehtiin kuviota 1-7. Kakkos- ja kolmosesteen välissä vekattiin koira kohti putken oikeaa päätä ja sama homma taas välissä 5-6, kohti viimeistä estettä. Hyvin toimi! Tommosia onkin tullut Kamin kanssa treenattua, joten joku käsitys alkaa hommasta olla.


Toinen treeni oli sitten esteet 11-17, eli kolme hyppyä "suoraan", putken kauempaan päähän ja taas kolme hyppyä takaisin. Ja hyppyjähän nyt ei tietenkään voi ihan suoraan antaa paahtaa tai koira on väärässä päässä putkea. Homma tehtiin ensiksi vekkaamalla välissä 2-3 ja toinen kuvio oli sitten valssaamalla kolmosen jälkeen.


Pinko paino menemään armotonta vauhtiansa, mutta suunta oli yleensä ihan oikea! Oli kyllä hauska treenata osaavan koiran kanssa, kun saa rauhassa keskittyä siihen ajoitukseen. Kamin kanssa olisi tainnut tässäkin hommassa rimat lennellä eikä olisi päässyt omaa ohjausta niin treenaamaan.


Vähän myöhään treenit venyivät: kotona olin puolen yön maissa... Mutta mikäs siinä, mukavassa seurassa, hyvässä säässä ja valaistuskin kun on kentällä aivan loistava...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti