26.8.2009

Hyvät ratatreenit


Eilen illalla treenattiin taas Tapsan johdolla. Koirakoita oli paikalla kerrankin semmonen inhimillinen määrä eli kuusi ja päästiin siis kunnolla treenaamaan! Ratakuvio näytti jotakuinkin tältä:Ensiksi jokainen sai tehdä radan kerran ja sitten käytiin läpi eri kuvioiota miten ehkä kannattaisi kenenkin tehdä. Alun kuvio 1-3 vaati aika tiukan käänöksen muurilla ja se onnistuikin ihan hyvin, mutta kolmosen jälkeen tuli kauhian pitkä kaarros. Kepeille Kami (kuten moni muukin) meni tokaan väliin kun itse jäin keppejä ennen olevan muurin oikealle puolen. 9-hypylle Kami ei tainnut oikein taipua ja kaksi viimeistä estettä meni kanssa vähän sähellykseksi. Mutta yhtään rimaa ei tippunut!! Historiallista.


Toisella kerralla sitten sain kaikki muut kuviot toimimaan paitsi lopun 2 hyppyä. Kolmosesteellä tein jaakotuksen ja kaarre jäi pienemmäksi. Vitosta ennen vekkasin ja sitten valssi, että itse jäin muurin vasemmalle puolen ja koira osuikin keppien oikeaan väliin. Väli 8-9 piti ottaa uudestaan että sekin onnistui, mutta muuten meni rata ihan superhyvin. Paitsi siis se loppu... A:lta lähetin Kamin muurille takaakiertoon, mutta jäin itse jotenkin aina sen tielle ja muurista lensi palikat. Ja sitten kun itse olin vähän paremmassa paikassa niin koira häsäsi ja taas lensi palikat... Mutta ei se oikeastaan haitannut kun muuten tosiaan pysyi rimat ylhäällä ja tehtiin sujuvaa rataa. Kylläpäs olikin hauskaa!


Loppuun tehtiin vielä vähän lyhennetty ja muuteltu versio radasta. Nyt keppien jälkeen oli tarkoitus hypätä hyppy eri suuntaan kuin aiemmassa radassa ja se ei kertakaikkiaan Kamilta luonnistunut. Väen vängällä se hyppäsi AINA takaa... Muuten meni sekin rata ihan hyvin. Paitsi loppu oli sama eikä tietenkään sujunut...


Eipä ole pitkään aikaan jäänyt näin hyvä mieli treeneistä. Kerrankin onnistui tekemään sujuvaa rataa ja ne rimat pysyi ylhäällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti