14.8.2009

ALO1 !!


Keskiviikkona iltamyöhään kävin varastamassa Kamin morsiammensa luota. Jätkä oli IHAN poikki. Se raahusti pää maassa kuin vanhus ja nukkui koko yön ja torstai-päivän. Iltapäivällä lähdettiin ajamaan kohti Ylöjärveä ja ekaa toko-kisaa. Vähän oli epävarma olo (järkyttävä paniikki), kun koira oli niin puhki... No perille päästiin ja eikun kisaamaan. 


1. Luoksepäästävyys: 10
Tuomari halusi tsekata kaikilta hampaat. Eka shelttiparka ei tästä tykännyt ja sitä "kiusattiin" KAUAN, nollan kyseinen koirakko suorituksesta sai ja muut koirat meinasi jo hermostua siinä odottelussa... Kami istua möllötti (väsyneenä) hampaiden tsekkauksen ajan, ei liikahtanutkaan.


2. Paikalla makaaminen: 10
Kami jäi heti lonkka-asentoon ja rupesi pilkkimään... Ah, täällä saa nukkua. Kun olin ehtinyt laskea johonkin viitenkymmeneen, alkoi koira kadota näköpiiristä... Kamihan ei siis lähtenyt mihinkään vaan mulla alkoi näkö sumentua: mä en ollut muistanut hengittää! Sitten iskikin paniikki, että mitä jos mä pyörryn tähän?! No selvisin kunnialla ja kaikki koiratkin makasi kauniisti koko ajan (toisessa ryhmässä sitten olikin dobberi joka hillui ympäri kenttää). Lopun perusasento jäi vähän puolinaiseksi, Kami ei siis noussut ihan kunnon istuma-asentoon, mutta kymppi kuitenkin.


3. Seuraaminen kytkettynä: 8
Vaisua oli... Ensiksi tuntui, ettei koira ole messissä ollenkaan, mutta onneksi heti parin metrin päässä oli juoksuosuus ja Kamikin vähän heräsi. Ekassa pysähdyksessä hidas perusasento ja liikkeessä koiran pää kuulemma otti aina välillä polvikosketusta ja siitä tuomari ei tykännyt.


4. Seuraaminen taluttimetta: 7
Ehkä aavistuksen pirteämpi seuraaminen, mutta ekassa pysähdyksessä jäi seisomaan eikä tullut siitä heti liikkeeseen mukaankaan joten annoin toisen käskyn, mitä lie unohtui uneksimaan... Ja taas "pää otti polvesta osumaa"


5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9
Hitaahko maahanmeno ja lopun perusasento vaati tuplakäskyn


6. Luoksetulo: 8
Hidasti vauhdin vähän turhan aikaisin ja siirtyminen edestä sivulle jäi vähän vinoksi. Mutta kauniiseen asentoon/paikkaan tuli eteen!


7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10


8. Estehyppy: 8
Hyppyä ennen sain Kamin jopa heräämään kun vähän kuiskuttelin, että mennään hyppäämään. Kami istui valppaasti katse kohti estettä, muttei sitten lähtenytkään ekalla käskyllä :( Toisella sentään hyppäsi ja pysähtyi hienosti eikä liikkunut ollenkaan.


9. Kokonaisvaikutus: 8,5
Tästä olen tuomarin kanssa yhtämieltä, aika vaisuahan se oli...


Yhteispisteet 170,5 ja siis I-tulos, huh! Sijoitus oli 4. ja osallistujia 13. Tuomarina oli Jari Salokanto.


Kaikki siis tuli tehtyä oikein, jopa liikkeestä jäävät, joita se viime aikoina on ihan arponut, mutta se jokin puuttui. Ei ollut potkua hommassa! Mutta on se vaan hieno mies, kun on neljä päivää vehdannut nartun kanssa ja kykenee noinkin hyvään suoritukseen!


Iltamyöhään Turussa taas vaihdettiin Kami Pinkoon ja tänä aamuna Kami lopulta oli jo saanut hommansakin Ansan kanssa sujumaan! Tähän asti se on touhunnut vaan kamalasti, mutta vailla tulosta. Hienoa Kami!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti