16.4.2010

Tokot Artukaisissa


Perjantaina tokoiltiin Artukaisissa, Turkuhallia vastapäätä olevalla parkkiksella. Mukana Mia ja Milla koirineen. Jatkoin kokeenomaisten treenien linjaa.


Alkuun paikallamakuu. Kami keskellä, reunoilla Bondi ja Niisku. Taaskaan ei voinut mennä ekalla käskyllä maahan, mur! Aika oli vaan pari minuuttia, mutta olin piilossa ja itse makuussa ei ongelmia. Parkkiksen toisella puolen vielä pärtsäiltiin kovaäänisen polttomoottoriauton kanssa, joten uutta häiriötäkin saatiin. Ja lopun perusasento vaati kanssa tuplakäskyn, mä epäilen, että Bondin läsnäolo latistaa Kamia nykyään vähän liikaa... Täytyy ottaa ensi kerralla paikallamakuu ilman Bondia ja katsotaan meniskö käskyt kerrasta läpi.


Treenipätkään otin neljä liikettä. Alkuun seuruu käskytettynä, lyhyehkö ja ilman juoksuosuutta. Käännökset oli ihan jees ja meininki hyvä. Sitten luoksetulo ilman pysäytystä, ok. Nouto: jäi vähän turhan kauas eteen istumaan ja aavistuksen taisi olla vinokin, muuten hyvä. Viimeiseksi kaukot, palkka heti ekasta istumaannoususta ja se oli hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti