22.4.2010

Tokotreenit ja PANIIKKI!


Tällä viikolla onkin tullut jo kahdesti käytyä tokoilemassa. Molemmat kerrat Maskussa yhdessä jääkiekkokaukalossa, kyseessä siis ensi viikon koepaikka. Agitreenit jäi tältä viikkoa väliin, kun mulla on kurkku ollut ihan törkeän kipeä ja tiistaina oli muutenkin aika heikko olo.


Maanantaina tokoiltiin Annan ja Hupin kanssa. Ensiksi paikallamakuu kaukalossa, noin kaksi minuuttia, Anna jäi kaukaloon ja mä menin piiloon. Nyt Kami meni ekalla käskyllä maahan, tosin heittäyty vähän vinoon ja lonkalleen ja rupesi flirttailemaan Hupille häntä heiluen... Pienet valkoiset (mukaanluettuna valkokirjavat) on vaan niin ihania, ei väliä onko narttu vai uros. Pysyi kuitenkin maassa koko ajan ja nousi vierellekin ekalla käskyllä.


Treeniosuuteen otin käskytettynä liikkeestä jäävät, luoksetulo ilman pysähdystä ja kaukokäskyt, palkka tokasta istumaan noususta. Kaikki liikkeet hyviä!


Eilen oltiin treenaamassa Tainan ja Kiistan sekä Millan & bortsujen kanssa. Paikallamakuu oli 3 min, ohjaajat Millaa lukuunottamatta piilossa. Kami meni ekalla käskyllä maahan ja vieläpä suht suoraan, jes! Kovasti kaikki kolme koiraa oli kuulemma ohi menevien autojen ääniä kuunnellut ja päät pyörinyt kun ei näe missä autot menee. Mutta maaten kuitenkin.


Liikkeitä otin kahdessa erässä ja palkkaillen. Ensiksi luoksetulo ilman pysäytystä ja juoksulinjalla oli törpöt esittämässä pysäytyspaikkaa. Tottakai Kamin piti kurvata ihmettelemään törppöjä. Tätä epäilinkin, joten hyvä, että tuli otettua törppöjä treeniin mukaan. Tokalla ja kolmannella yrityksellä jätti törppökoukkausen väliin.


Kaukokäskyissä Taina ja Milla molemmat huitoivat Kamin takana, kerran Kami kääntyi kattomaan, että mitä noi puuhaa, mutta hyvin teki vaihdot.


Ja sitten se päivän paniikki: nouto. Kamilla on ollut oikein vauhdikas ja hyvä nouto, mutta nyt se palautti kapulaa suu ammollaan päätä vinossa kenottaen, että kapula ei tippuisi (vaikkakin se kyllä tipahteli). Se ei siis laittanut suutaan kiinni ollenkaan! Useamman kerran yritin, mutta ei. Vauhdilla meni kapulalle ja meinasi ottaa suuhun, mutta jäikin sitten toljottamaan, kun ei haluis ottaa. Lisäkäskystä toi kapulan, mutta kenottaen, viipottaen, vaapottaen. Ihankuin sillä olisi sattunut johonkin hampaaseen.


Tauon jälkeen otin vielä luoksetuloa törppöjen läpi, ei reaktiota niihin ja kokeilin uudestaan noutoa, ei pelitä. Lelussa kuitenkin roikkui täysillä, joten tuntu oudolta ajatukselta, että suuhun sattuisi.


Treenien jälkeen Kami päästi Kiistan kanssa riehumaan ja heittelin samalla sille keppiä, ei ongelmia ottaa suuhun eikä vetoleikki Kiistankaan kanssa haitannut.


Kotona sitten painelin hampaat läpi, mutten löytänyt yhtään aristavaa kohtaa. Sitten otin varovasti pitoa kynän kanssa ja kun siinä ei ollut ongelmia, vaihdoin kapulaan. Ja sehän piti sitä ihan normaalisti! Otettiin muutama hurlumhei-nouto ja kapulan kuskausta toiseen huoneeseen Lasselle ja takaisin mulle, ei mitään ongelmaa pidossa! Oisko kentällä sitten ollut joku hiekkakökkö hampaassa, jonka takia ei voinut pitää kapulasta kunnolla vai mikä? Täytyy tänään ottaa ulkona pari noutoa nurmella ja joku päivä vielä käväistä kaukalossa kokeilemassa... Tottakai ennen koetta täytyy tulla tämmösiä ihme ongelmia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti