5.1.2011

Tavoitteet vuodelle 2011

Mä olen tässä jo useampana päivänä miettinyt, että mitä tavoitteita sitä voisi asettaa vuodelle 2011. Jotenkin tuntuu nyt kauhean vaikealta asettaa niitä. Ainoa selkeä ja suurin tavoite on PYSYÄ TERVEENÄ. Nämä joulukuiset loukkaantumiset on nimittäin ottanut pattiin!

Agility taitaa olla ainoa, johon voin nimetä selkeän tulostavoitteen: eka serti. En tiedä onko mahdollista, mutta tavoitellaan nyt kuitenkin. Vaikka sitten jostain perähikiältä... Arvokisanollia keräillään kanssa, se tuplanolla vaan taitaa olla liian suuri henkinen vaatimus. Eri kouluttajien treeneihin aion osallistua niin paljon kuin mahdollista ja keväälle on vihdoin varattu paikka hyppytekniikkakoulutukseenkin.

Paimennus on siitä hankala laji, kun sitä ei voi treenata itsekseen ollenkaan. Ja jos kesän paimennustreenit sattuu samalla viikonpäivälle kuin aksa, niin sitten ei paimenneta. Mutta tavoitteena olisi kyllä päästä paljon paimentamaan ja jos päästään tarpeeksi, niin tulos oikeista kisoista olisi kiva saada. Jos uskaltaa lähteä edes yrittämään... Maneesipaimennus jatkuu taas ensi viikolla.

Tokon osalta ei ole mitään tavoitteita, kun ei ole ollut aikoihin treeni-intoa eikä olla siis treenattukaan.

Jälkeä tehdään omaksi huviksi, mutta jos joku sopiva kurssi sattuisi kohdalle osumaan, niin voisihan sitä omaa ymmärtämystä lähteä lisäämäänkin.

Pentu ehkä saadaan alkukesästä taloon. Siinä sitä sitten taas olisikin ihmettelemistä, että saisi yksilöstä yhtä helpon, tasapainoisen ja kivan kaverin kuin Kamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti