4.4.2011

Erätukku-boikotti

Hyvät lukijani, haastan teidät Erätukku-liikkeen boikottiin!

Ostin kyseisestä lafkasta 2.11.2010 varrelliset vaelluskengät. Piti olla laadukkaat ja vuoden takuutakin myyjä vielä mainosti. Reilu viikko sitten rupesin ihmettelemään, kun kenkä on ruvennut kalvamaan jalkaa kantapään yläpuolelta ja huomasin, että toppaus on kulunut kyseisestä kohdasta puhki ja jalkaa vasten on pelkkä kova muovi.

Vein kengät liikkeeseen ja ne lähetettiin tehtaalle Ouluun. Tänään kengät tulivat takaisin, rikkinäisinä, ja saatteena oli, että vika ei kuulu takuun piiriin, koska on käytöstä aiheutuvaa! Kyseiset vaelluskengät oli siis ilmeisesti tarkoitettu kaapin päälle koristeeksi eikä käyttöön. Mitenkään väärin niitä ei ole käytetty, sen nyt näkee hyvässä kuosissa olevasta ulkokuorestakin. On se nyt ihme, etteivät kengät kestä edes kuutta kuukautta! Ja mitään korvausta kengistä ei siis tippunut, ei edes pahoittelua.

Oli ainakin minulta viimenen asiointi kyseisessä kaupassa!

Nyt toivoisin kaikkien lukijoiden laittavan edes jonkun kommentin tekstin perään, kiinnostaisi nähdä monelleko viesti tätä kautta kaikuu. Vaikka pelkkä nimimerkki "lukukuittauksena". Jos vaikka vihjaisisi sitten liikkeelle, että katsokaas kuinka hyvää mainosta tämä tapaus heille tuotti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti